Она је понос Србије: Ћерка СТОЛАРА МИЛЕТА је освојила школску олимпијаду, а награду је предала породици Смуков из Добринаца

Поделите:

Ћерка СТОЛАРА МИЛЕТА је освојила школску олимпијаду, а кад сазнате шта је урадила са наградом ОСВОЈИЋЕ И ВАША СРЦА (ФОТО)
Породица Јурковић је одавно показала да им је најважније да помогну људима у невољи, ни Гоца није изузетак.

Најпознатији и највољенији српски занатлија Милорад Миле Јурковић познатији као Столар Миле годинама мами сузе на лицима многих који прате његов хуманитарни рад.

Човек који је свој живот несебично посветио другима често је, са пуним правом, на насловницама медија широм земље. Да није сам у борби за правду и бољи живот доказао је одавно, када нам је открио да и његова деца равноправно раде са њим у радионици, помажући му да прави сада већ култне столице за храњење беба.

И Милетов брат, Душан Јурковић, на свој начин чини добро дело – тако што про боно тренира футсал екипу Новосадског спортског удружења глувих и наглувих. Они имају за вас једну молбу, а можете је прочитати овде:

Наиме, она је на школској олимпијаду у џудоу освојила награду од 100 евра и решила је да је додели некоме коме су та средства веома потребна.

Kако организација “Тројка из Блока” из Руме прикупља средства за породицу Смуков из Добринаца, Гордана је решила да свој новац преда њима, како би се овој породици средио кров који је прошле године оштећен у олуји и прокишњава на све стране. Битно је напоменути и да породица Смуков има троје деце – са хендикепом!

– Неко ће рећи да се сада хвалим…па бар ИМАМ И СА ЧИМЕ! Ћеро моја, ХВАЛА ти што ме из дана у дан чиниш поноснијим не оним што ја радим него оним што ВИ радите – написао је Столар Миле.

A.L.

dnevno.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here