Опозициони твитераш се наљутио па оплео по опозицији, а ево шта им замера…

Поделите:

Опозиционо настројени твитераш се наљутио што га појединци из опозиције блокирају када критикује њихове промашаје. Потом је написао читав текст твитова о томе шта конкретно замера садашњој опозицији и каква је разлика између опозиције ’90-их и ове данас.

Текст преносимо у целости:

Слабо пратим шта се дешава, овде мало што прочитам, већина “опозиције” ме блокирала што наравно више говори о њима чим кажеш нешто што им не одговара одмах блокирају, а и јеби га нисам елита…како мисле да дођу на власт са таквим понашањем не знам, можда и не желе да дођу, али: имам да кажем следеће(због себе не због њих)…

Када сам ја био млад постојала је опозиција. Та опозиција се борила годинама. Постојале су разноразне приче да су свађе међу њима, они јесу склапали и расклапали савезе, биле су разне коалиције, депос, па заједно, па на крају дос итд…
Али то су били мање више исти људи, у ствари не мање више него јесу били исти. Знало се Драсковић, Ђинђић, Весна и Kоштуница који је излазио и улазио, али и када је излазио није правио коалицију са неким тамо другима…и то су били људи који су били слично оријентисани не може да се каже да су били скупљани са коца и конопца од екстремно десно до екстремно лево као сад ова назови опозиција.

Они су тада губили изборе али настављали су у мање више истом саставу није било као ово сад изгубе изборе не могу да пређу цензус и онда Бошко одјебе Радула и онда прави коалицију са Ђиласом и Борком (тако се ваљда сада зове) не могу да похватам она опозиција тада није имала обичај да мења имена људима за сваке изборе. Елем тадашња и опозиција се борила годинама и годинама…они су истрајали. Ми можемо да причамо о њима сада ово и оно… али они нису ни имали афере причали се ту и тамо о неким Ђинђићевим везама по Немачкој неким акцијама Кока Коле итд , Драсковић се усрао када је први пут дошао на власт са оним Даниним братом и то су скупо платили. Али те афере о којима се причало ако се сконцентришемо на период када су били опозиција биле су мрвица у односу на ове афере које другови”опозиционари” имају сада. Дајте молим Вас па Ђиласу KРИK пише имовину на 10 страна!??? Па са чим то може да се упореди молим лепо!?!

Шта сам још хтео да кажем ондашња опозиција борила се годинама и то како они су били на улици дан и ноћ са људима са студентима па само су оно у јендом цугу око Нове Године 96/97 шетали 3-4 месеца сваки дан по сунцу по киши поливали их шмрковима тукли их они су били на улици са народом и то је за свако поштовање тако се то ради! Сећате се слике…Ђинђића са дететом како шета? Сећате се Весне из тих дана? Дан ноћ сваки дан на улици са људима са смртницима са студентима по градовима по селима годинама сваки дан, ја их не кујем у звезде, али ти људи су своје године потрошили на то на Србију на народ и зато су победили.. а ови данас!?! Од крајње десно до крајње лево, афере на кило милионске афере овај има 50 кућа и станова 20 фирму 5 жена швалерки бије се са тастом!?! wtf!?! Овај шерује слике ево народе мој да видите решили смо како ће моја ћерка која се родила јуче да студира на Харварду!?!Нека, нека ти је жива и здрава ћерка и ти са њом 100 година али пријатељу шта овај народ заболе курац за то!?! Уплатили му Арапи €7М па чекај бре о чему ми причамо!?! Па јел можете Ви да замислите Весну Зорана Kоштуницу па чак и оног Драшковица да се тако понаша!???Дајте молим Вас…нама је спречено опозиционо деловање нису хтели да нам изнајме салу!?! wtf!?! Је л’ ви то зајебавате серете по овом народу који вам је курац говна једна!?!? Па за који ће вам курац сала изађите на улице изађите међу свет испрљајте та одела од сомаевра мајке вам га безобразне шта радите пишате и серете по овом народу!?!? Кога бре боли курац за вашу салу !? А шта сте радили кад сте били власт о томе боље да не говорим , па овај кад је био министар спољних послова оно пре него што је постао председник света је плаћао Мојсиловићкиној сестри која била неки курчеви амбасадор у Француској стан у Паризу од €8.000/месечно !?!! Не могу више ни да мислим о њима ни да пишем мука ми је гаде ми се повраћа ми се од њих и сере ми се у исто време!! Зато јебем вам матер ко ме од вас говнара није блокирао нека ме блокира ја сам рекао шта сам имао и боли ме курац ја сам своју душу спасио. А ви се јебите кукајте како вам нису дали салу нека вам уплаћују милионе на рачун имајте не 20 фирми и 50 станова него 120 фирми и 150 станова, школујте децу по Харварду нека су вам жива и здрава, пишите једни о другима како… гутате жабе..заболе ме.. Збогом господо говнари, желим вам све најбоље! Што се мене тиче нека влада Вучић још 200 година! Ако тако пишате по овом народу кад сте опозиција могу да мислим шта би радили да дођете на власт! Зато нека остане овај боље.Толико од мене.Ај’ уздравље!

Поделите:

1 коментар

  1. Невероватно је да неко још и данас не схвата, или се труди да не схвати – да је тих 90-тих био “користан идиот”? Све што је тадашња српска опозиција требало да уради, било је ово што сад власт ради: поклања Србију мега-компанијама, претвара народ у стоку.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here