ОПШТИНА ВРАЧАР: Ђилас изнео грубе лажи о дечјим представама!

Поделите:

Општина Врачар саопштила је данас да је Драган Ђилас изнео у јавност “грубе лажи” у вези са заједничком акцијом те општине и Позориштанца Пуж, у оквиру које се деци Врачара током зимског распуста поклања 11 бесплатних представа.

Ружно је, како наводе, што Ђилас у своју политичку кампању уводи децу и покушава да се на тако “примитиван начин” обрачуна са Бранком Коцкицом, који је цео живот посветио деци.

Биће представа
– Ни Драган Ђилас нити било ко други неће спречити децу са Врачара да гледају бесплатне представе – каже се у саопштењу.

Како је објашњено, бесплатне представе у Позоришту Пуж организовали су у жељи да повећају број бесплатних програма за децу.

Тим представама, истичу, не присуствују представници општине, као ни представници било које политичке странке, јер “то не би било нормално”.

– То је могуће лако утврдити, јер су одржане три представе на којима је било присутно 600 деце са родитељима који могу да посведоче да је тако – кажу из општине.

Традиција
Како објашњавају, организовање бесплатних позоришних представа је део активности општине Врачар у оквиру богатог садржаја бесплатних програма који су намењени деци.

– Већ другу годину заредом, сва деца Врачара старости до седам година, добијају бесплатне новогодишње пакетиће, током јануара на платоу испред Храма Светог Саве организујемо манифестацију “Божићно сеоце”, са бесплатним програмима за децу, обезбеђени су ваучери за бесплатну школу пливања – кажу из те општине.

Разни поклони за најмлађе
Такође, додају, општина реализује програм “Вртић спортић” за предшколску децу, сви трећаци добијају рачунар, а родитељи новорођене деце добијају поклон пакет и дечије седиште за аутомобил.

Подсећају да ће ове године, заједно са градом, адаптирати део зграде општине у обданиште, чиме ће се решити проблем недостатка места у вртицима.

– Већина тих програма за децу није постојала док је Ђилас владао Београдом – истиче се у саопштењу.

Тањуг

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here