Оптужен мигрант који је пипкао дечака у парку!

Поделите:

Оптужен Авганистанац који је ухватио дечака за полни орган!
Против Саида Хабибулаха (28), који је боравио у прихватном центру у Обреновцу, подигнут је оптужни предлог у Основном јавном тужилаштву у Обреновцу због сумње да је без икаквог повода пипкао М. Ц. (13) док је сам седео у парку поред избегличког кампа у Обреновцу, сазнаје „Ало!” Мигрант се сумњичи за кривично дело недозвољене полне радње, за које је запрећена казна затвора од шест месеци до пет година затвора.

Авганистанцу је после оптужења продужен притвор и ускоро га чека суђење.

– На предлог тужилаштва, суд је донео одлуку да окривљени буде задржан у притвору. Суђење ће брзо бити заказано јер је реч о притворском предмету – каже Данијела Синђелић, портпарол тужилаштва.

Како „Ало!” сазнаје, Авганистанац се изјаснио о догађају одмах после хапшења, али није био довољно убедљив!

– Он је негирао да је дечака ухватио за полни орган. Међутим, није успео да увери инспекторе који су га ухапсили и саслушавали да је невин. Чим је порекао кривично дело, поставило се питање да ли је дете измислило цео догађај. Стручњаци који су разговарали са дечаком закључили су да говори истину и да ништа није преувеличао – наводи наш извор упућен у случај.

Дечак решио случај

Полиција је ухапсила мигранта захваљујући храбром дечаку, који га је препознао и тајно сликао мобилним телефоном.
– Дечак је после инцидента отишао да провери да ли је педофил још у парку. Није смео да уђе у парк, већ је осматрао издалека. Када га је видео и препознао, одмах га је сликао мобилним телефоном и фотографије показао полицији – каже наш саговорник.

Инцидент се догодио 13. маја, око 16 сати, у парку у улици Милосава Павловића, код избегличког кампа у Обреновцу. Мигрант се сумњичи да је пришао дечаку и додирнуо му полни орган, а онда му окренуо леђа, скинуо фармерке и доњи веш и показао му задњицу!

Дечак је у исповести после догађаја рекао да се нашао на мети педофила после фудбала са мигрантима, када су његови другови отишли кућама.

– Моји другови и ја смо често играли фудбал са мигрантима у парку. Сви из те екипе су добри момци, због чега сам мислио да су сви мигранти нормални као они… Тог дана сам остао сам у парку када су се моји другови разишли одмах после фудбала. Хтео сам да предахнем и сео сам на клупу поред једног мигранта. Он је ођедном испружио руку и ухватио ме за полни орган. Ја сам му одмах склонио руку, а онда устао са клупе и кренуо у базу, склониште од грања које сам са друговима направио поред парка. Нисам се окретао, али сам знао да ме прати, јер сам чуо како пуцкетају гранчице под његовим ногама. Ушао сам у склониште и чучнуо. Он је дошао до клупе која се налази испред базе, скинуо фармерке и показао ми голу задњицу. Изјурио сам напоље од страха и трчао колико ме ноге носе. На пола моје улице, која се налази поред парка, срео сам комшију и рекао му шта се десило – испричао је дечак после овог инцидента.
Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here