ОСKРНАВЉЕН СПОМЕНИK ПАТРИЈАРХА ПАВЛА У БЕОГРАДУ! Навукли му KЕЦЕЉУ и написали ОВО!

Поделите:

Ово се зове контрапродуктивно издркавање феминисткиња, написао је Аздејковић критикујући оне који су урадили овако нешто….

У Ташмајданском парку где је постављена статуа Патријарха Павла дошло је до скрнављења његовог споменика.

Наиме, Предраг Аздејковић је на свом Твитер налогу написао да је дошло “контрапродуктивног издркавања феминисткиња” окачивши ову фотографију.

– Ово се зове контрапродуктивно издркавање феминисткиња, написао је Аздејковић критикујући оне који су урадили овако нешто.

Наиме, Патријарх је раније критиковао извршење абортуса и позвао вернике да покажу нелицемерну љубав једни према другима и према свим људима тако што ће свако да победи себе, да превазиђе сопствену себичност, изађе из сопственог интереса у жртвено, несебично.

“Највећи превид чинимо у вези са чедоморством, јер нећемо да признамо да је то грех убиства детета, мотивисан себичношћу недостојних родитеља. То је најгнусније убиство, одбијање благослова Божјег и ускраћивање права на живот новој личности. Још нерођено дете није безимени заметак, фетус, то је човек – душа жива”, говорио је.

“Знамо да ће неки самозвани заштитници опет рећи како Црква ускраћује људска права и слободу, али нека знају да ми опомињемо из љубави, без омаловажавања! А њима Бог благи нека опрости грех и нека их призове у заједницу љубави”, рекао је раније патријарх Павле.

Он је подсећао и да је у Србији годишње број умрлих већи од броја рођених за 25.000 и изразио наду да ће ти подаци покренути многе на одговорно размишљање и још боље чињење.

– Покушајмо, у радости божићњега славља, да се измиримо и да превазиђемо све наше бесмислене поделе, казао је патријарх Павле додајући да о свему треба промишљати, суочавати различите ставове и расправљати, али да то не сме да буде разлог за међусобну мржњу или за мржњу према било коме, говорио је он.

Espreso

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here