Отац девојчице коју је напао педофил апелује на Твитеру: “Молим вас људи, идентификујте га”

Поделите:

Снимак из једног београдског трамваја, који је данас освануо у Фејсбук групи “Уживо из београдских трамваја и бусева”, шокирао је све који су га видели и запалио друштвене мреже.

 

 

Отац нападнуте девојчице је апеловао на Твитеру да се идентификује нападач:

 

Поделите:

4 Коментари

 1. pa zar ne vidite facu?????????
  tipicna Sirijsko pacovska faca izbeglica sa istoka…..
  mozda Iracko-Kurdska beloputo Jermnska???????
  i vi mislite sto neko kupi majicu sa srpskom orlusinom na buvljaku da je srbin??????????
  pa svaka budala koja prodje kroz Beograd moze da nabavi tu majicu…..
  cak i Bugarska exkurzija iz Sofije koja je dosla u posetu prestonici pre 2 dana……
  svako od profesora Tuta Muta moze da se predvuce u srpsku majicu i glumi konduktera……
  pa kroz Beograd svakog dana prodje turista i razni exkurzija i rekurzija najmanje 500 autobusa i 10 vozova kojekakvi bilmeza i salabajzera a ovaj gore hoce da ih narod identifikuje……
  koga da identifikuje narod kad je to posao policije da svakom pregleda njusku pre nego ga puste da se seta Knez Mihajlovom..

 2. da ne govorim o turistima koji dolaze na sajam knjige u Beograd avionom iz Stokholma i Astane….
  ne bi me cudilo da je ovo neki profesor Azerbejdzanske knjizevnosti koji se posle sajma knjige zaputio u svalersko pederasticnu setnju Beogradskim Bus Plusom….
  posle uspesnog lacarenja Beogradjanki lepo uzeo taksi za Surcin i sad lepo u Astani cita prozu i beletristiku…..
  znate kad ce da ga identifikuje narod????????
  kad Amerkanci bace atomsku bombu na Astanu i pacova dignu u vazduh zajedno sa njegovom svalerskom bibliotekom hahahaha

 3. Ми одавно нисмо никаква држава. да јесмо, не би нам стално нападали и силовали децу и не би нам отимали део територије. Комунистички начин волунтаристичке владавине нас је укопао као народ и државу. А, и поред свега, “југословени” и данас хвале како се “некад добро јело и лепо живело”, као да ово нису последице тога што нам је било некада “добро”. И нормално је да је сада све само горе него некад, а сутра ће бити још горе. Не раде институције.

 4. КАКО НЕ ВИДИМО ПОДВАЛУ И ОКУПАЦИЈУ СРБИЈЕ И СРБА ТУЂИМ ПИСМОМ? И ЗАШТО ТО ВЛАСТ ДОЗВОЉАВА?

  Шта можемо да очекујемо од државе и њених институција, од власти (Владе) која гледа заједно са свима нама окупацију туђим писмом, а Влада готово две године држи у фиоци и не пушта га на усвајање Закон о службеној употреби језика и писма, усаглашен с уставном обавезом у Члану 10. који је вратио српску ћирилицу Србима и српском језику. Зашто нашим институцијама не смета окуоприрана престоница и цела Србија писмом које нам је у Србију први пут донела окупаторска чизма 1916. године. Зашто трпимо ревиозију Првог светског рата па данас пишемо сцвој језик и писмо оним писмом које нам је наметнуо окупатор. Зашто се трпи подвала комуниста и данас да су Срби “најбогатији на свету” зато што су им наметнута два писма с циљем да се исфаворизује замена ћирилице данас са преко 90 одсто. Како то не смета Влади Србије и зашто она држи у фиоци закон који је усаглашен с уставном обавезом и праксом у Европи и свету о народном праву да му се у језик не убацује туђе писмо, регистровано уз језик у суседној држави? Зашто трпимо и даље владавину комунистичке подвале?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here