Отац нашег фудбалера шакама и ногама тукао комшиницу јер је пуштала ДУХОВНУ МУЗИKУ

Поделите:

Против Милоша Радоје, оца фудбалера шпанске Селте и некадашњег играча ФK Војводина Немање Радоје, биће поднета прекршајна пријава зато што је напао комшиницу Злату Портнер и више пута је ударио шакама и ногама.

До сукоба комшија у новосадском приградском насељу Ветерник, према нашим сазнањима, дошло је због гласне духовне музике која се чула из куће Портнерових коју су пуштали са радија “Марија”. Kомшије су изашле испред кућа, а након расправе Милош је, наводно, почео да удара Злату.

Међутим, како каже Злата, ситуација је за њу деловала веома страшно и, како истиче, ради се о класичном насиљу над женом. Она тврди да ју је комшија за кратко време шакама и ногама ударио тридесетак пута.

– Док сам спремала вечеру, он је изашао из куће и почео да ми псује мајку и мртво дете. Изашла сам и ја да видим ко може да говори такве ствари о детету које сам изгубила пре шест година. Његова супруга га је вратила унутра и рекла да му је скоро преминуо отац, што ја нисам знала, а он се залетео и почео да ме бије шакама и ногама по глави и телу – прича Злата за “Блиц”.

Док показује преостале модрице на нози, додаје да је сва била у подливима и боловима, те да јој је, када је дошла Хитна помоћ, измерен висок притисак, а јуче је била и код психијатра.

– Снимили су ме целу у Ургентном центру, да провере да немам неко унутрашње крварење. Да сам мало слабије конституције, не знам како бих завршила пошто је то човек од 120 кила – додаје Злата.

Она каже да музику са католичког радија “Марија” слушају откад им је преминула ћерка, те да од тада редовно одлазе у католичку и протестантску цркву. Објашњава да се радио налази напољу и да то комшијама смета, али тврди да музику не слушају у непримерено време.

– Сукоби комшија трају десетак година, један има нелегалне машине које брује, а ми само слушамо музику. Многи се не слажу овде, али до сада нико никога није тукао – каже наша саговорница.

Након напада на терен је изашла и полиција. Kако сазнајемо, против Радоје ће бити поднета прекршајна пријава, а повређена Злата није полицији доставила документацију о својим повредама како би се он евентуално могао теретити за неко друго дело осим прекршаја.

Син Немања миљеник навијача

Милош Радоја је иначе отац фудбалера Немање Радоје који је до 2014. године био првотимац новосадске Војводине и миљеник навијача, након чега је отишао у Шпанију где у једној од најјачих светских лига наступа за Селту Виго. С Радојем нисмо успели да контактирамо и чујемо његову страну ове бизарне комшијске приче.

 

 

Блиц

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here