ОТKРИВЕНА МИСТЕРИЈА ЗГРАДЕ У АЛЕKСИНЦУ С ВРАТИМА ЗА АМБИС!

Поделите:

Станари зграде на углу улица Мајора Милана Тепића и Душана Тривунца у Алексинцу, која на фасади има врата која воде у амбис јер противпожарне степенице никад нису направљене, кажу да је све безбедно јер су “врата закључана већ неколико година”.
Према речима станара, на улазу у ходник који води ка вратима на сваком спрату налазе се светлосне ознаке “еxит”, које означавају да се ради о излазу у случају пожара и које се пале када нестане струје. Пожара на срећу није било, па није било ни потребе да се користе противпожарне степенице којих нема.

Станари тврде да су врата закључана већ годинама.

– У почетку нису била закључана, сигурно пар месеци, док се видело да неће да се раде противпожарне степенице. После тога су врата закључана и уназад пет година су сигурно закључана. Људи су од почетка знали да нема противпожарних степеница и нико није покушавао да излази, тако да врата нису коришћена. Нисам чуо да је било инцидената, да је неко пао. Јесте да на око не изгледа, споља изгледа чудно, али немам ништа против тога ни да се не направе противпожарне степенице, ионако их многе зграде у Алексинцу немају. Врата су закључана, битно да је обезбеђено – каже један од станара ове зграде који у њој живи неколико година.

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here