OTKRIVENA MISTERIJA ZGRADE U ALEKSINCU S VRATIMA ZA AMBIS!

Podelite:

Stanari zgrade na uglu ulica Majora Milana Tepića i Dušana Trivunca u Aleksincu, koja na fasadi ima vrata koja vode u ambis jer protivpožarne stepenice nikad nisu napravljene, kažu da je sve bezbedno jer su “vrata zaključana već nekoliko godina”.
Prema rečima stanara, na ulazu u hodnik koji vodi ka vratima na svakom spratu nalaze se svetlosne oznake “exit”, koje označavaju da se radi o izlazu u slučaju požara i koje se pale kada nestane struje. Požara na sreću nije bilo, pa nije bilo ni potrebe da se koriste protivpožarne stepenice kojih nema.

Stanari tvrde da su vrata zaključana već godinama.

– U početku nisu bila zaključana, sigurno par meseci, dok se videlo da neće da se rade protivpožarne stepenice. Posle toga su vrata zaključana i unazad pet godina su sigurno zaključana. Ljudi su od početka znali da nema protivpožarnih stepenica i niko nije pokušavao da izlazi, tako da vrata nisu korišćena. Nisam čuo da je bilo incidenata, da je neko pao. Jeste da na oko ne izgleda, spolja izgleda čudno, ali nemam ništa protiv toga ni da se ne naprave protivpožarne stepenice, ionako ih mnoge zgrade u Aleksincu nemaju. Vrata su zaključana, bitno da je obezbeđeno – kaže jedan od stanara ove zgrade koji u njoj živi nekoliko godina.

 

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here