ОТKРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ МЕЛАНИЈА НАЈУРИЛА ХРВАТИЦУ МИРУ: Стала на жуљ првој дами, а ово је била кап која је прелила чашу!

Поделите:

Бела кућа сменила је заменицу америчког саветника за националну безбедност Миру Рикардел након што је прва дама САД Меланија Трамп рекла да она не заслужује да ради за њеног супруга, председника Доналда Трампа.

Вест о сукобу процурила је у јавност у уторак на неуобичајен начин када је канцеларија прве даме објавила саопштење у коме се тражи смена заменице саветника за националну безбедност Џона Болтона, пошто су медији известили да ће је председник Доналд Трамп отпустити.

Наиме, како су пренели медији, Меланија је отворено рекла мужу да отпусти Миру, која је имала важну улогу у Трамповој председничкој кампањи и која од ове године обавља фунцкију заменице.

Спор је избио око Меланијине посете недавне посете Африци. Сматра да није имала довољно ресурса, и да је то за била крива Мира.

Извор упознат са ситуацијом тврди да се Рикардел посвађала с члановима особља око места у авиону и коришћења ресурса. Извор је додао да су напори да се односи изгладе били крајње неуспешни.

А Миру Рикардел прати репутација да је у лошим односима са већином чланова у Већу, осим са Џоном Болтоном, ветераном конзервативног стручњака за спољну политику који јој је непосредни надређени.

Kурир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here