Отворено писмо Жељка Митровића Драгану Ђиласу

Поделите:

Власник ТВ Пинк Жељко Митровић огласио се отвореним писмом поводом изјаве некадашњег градоначелника Београда Драгана Ђиласа

Власник ТВ Пинк Жељко Митровић огласио се отвореним писмом поводом изјаве некадашњег градоначелника Београда Драгана Ђиласа.

Саопштење преносимо у целости:

Драги Ђики,

Како ниси одустао од својих лоповских, рушилачких и рекеташких амбиција,ваљда си научио за све ове године да ја нисам неко ко може и хоће да прећути твоје скандалозне, примитивне, али и превазиђене Стаљинистичке изјаве којима би да рушиш и гасиш Телевизију Пинк и уништаваш све оно што је здраво и напредно у овом друштву.

Пинк драги Ђики запошљава на хиљаде људи и плаћа држави Србији преко 10 милиона евра годишње по основу пореза и обавеза доприноса према запосленима, ово ти је драги Ђики званичан податак АПР -а.

Кад већ поменух 10 милиона евра годишње колико ТВ Пинк годишње уплаћује у буџет Републике Србије, израчунај само рецимо колико са овим Пинковим парама се годишње спасе живота болесне деце, или колико се изгради путева у Србији или колико професора прими плате од ових 10 милиона евра од Пинкових пара!

А шта је твој допринос драги Ђики овом друштву и овој држави? Пошто ти одговор на ово питање немаш ја ћу ти помоћи.

Драги Ђики нападаш програме Телевизије Пинк за које ја добијам светске награде, а ти Ђики мој си пре свих нас такође производио програме и то оне као Велики брат у коме је Пеђа Д Бој вадио ђ**у и лупао по столу, тога данас брате нема!

Али сте ви тај модел данас применили у политици те Веселиновић по твом директном налогу прети и призива црначку анаконду да омлати политичке непријатеље!

Само није јасно драги мој Ђики зашто акцију нисте спровели сопственим полним органима по узору на сцене из твог Великог брата или сте проценили да кратким дометом не би баш досегли до свих политичких неистомишљеника па сте ипак у помоћ призвали афроамериканце!

Такође, драги Ђики није скроз јасно зашто нисте проширили претње црначком анакондом и на Терезу Меј због ријалитија “Love Island” који се тренутно емитује у Британији или Ангели Меркел због Великог брата који се емитује у Немачкој или бар Пленковићу због Фарме која се тренутно емитује у Хрватској!

Брате Ђики, ја за Задругу добијам светске награде, а гледаност ових програма расте из дана у дан што је и доказ успешности мојих пројеката.

Ти драги мој Ђики кажеш да Пинк не третира опозицију којој припадаш на довољан и теби задовољавајући начин, али да поновим још једном ти драг Ђики ниси никаква опозиција, ти си последњи талог лоповског и криминалног режима који нас за мало није одвео у банкрот и у потпуности разорио државу и друштво!

Колико си се претворио у обичног посрнулог уличног лицемерног лажова говори и податак да си као задња стрина збрисао од дуела са Весићем или још горе тражиш јавну дебату, а пребројаваш број помињања твог цењеног имена у Скупштини Србије то драги Ђики није поента јавне дебате, прошла су времена када си ме терао да Вељи Илићу у дуелу са тобом на Пинку смањујем снагу на реглерима како би ти без довољно аргумената против Веље имао кондензаторску снагу телевизије не би ли ти засветлеле све диоде у светлокосој глави и тако на силу савладао Вељу Илића!

Али не бива Ђики мој драги, не бива! Времена када смо све усклађивали према твојој популарности су прошла и веруј ми неће се поновити јер примитивце који не познају фер плаy и џентлментство одавно немају места на мојој телевизији и тако ће бити све док ти не схватис да прво мораш да одговараш за све лоповлуке мени и држави вратиш паре које си нам покрао па онда можемо да разговарамо, нараво под условом да ти и доктор Милинић опрости од кога си ни кривог ни дужног направио инвалида?

Кад се сетих свега овог не могу ти више ни звати драги Ђики већ јадна и бедна лоповчина која ће при или касније одговарати за свако своје криминално дело!

Твоје стално запомагање, кукање је у ствари кукавичлук и неразуневање савремених демократских околности заправо представља последње уточисте твојих ограничења, кукавичлука и неспособности да се аргументима бориш против сопственог криминала и лоповлика!

Како ти ниси спреман да казеш како си крао и медије, али и грађане ја сам увек ту драги Ђики и у увек ћу бити ту као твоја савест да подсетимо јавност на дубину и црнило твог криминала, али и као медиј кога не можеш уплашити или застрашити јер док сам ја власник Пинка нема те силе која ме може спречити да се обрачунавам са криминалцима попут тебе, а ако мислиш да ћете спасити то што код Вучића на канабету плачеш и просиш вараш се!

Превише се добро знамо ти и ја да ме било ко зауставио да ти лепо, полака и без нервозе објасним, али и јавности објасним свако твоје зликовачко дело! До тада пажљиво прати и слободно одговори ако направим било какву грешку!

Твоја савест Жељко Митровић

П.С. Кажи оном мом бившем другу Сергеју да врати ту разлику за оболелу децу хитно да не бих морао да му напишем једно чак и за мене прејезиво писмо после кога ништа више неће бити као што је било!

Novosti

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here