Овако изгледа живот људи који су обрисали свој Фејсбук профил

Поделите:

Сигурни смо да су неки од вас бар једном помислили да обришу свој Фацебоок профил, али сте у последњем тренутку одлучили да ипак останете на овој популарној друштвеној мрежи. Можда вас је плашила будућност у којој нисте увек преко интернета повезани са својим пријатељима и „пријатељима“, или не можете да замислите живот без константног бомбардовања нових објава страница које пратите.

У шаљивом видеу који вам представљамо можете да видите да ова транзиција не мора да буде тако страшна, штавише, све што радите у виртуелном свету Фацебоок-а можете да наставите да радите и у стварном свету.

Ако желите да са колегама поделите слике вашег детета, довољно је да им покажете физички примерак фотографије на послу. Да, свесни смо да ће бити у шоку, али ће се већ навићи на овај неуобичајен чин. Исто тако, ако желите да сви присутни чују шта ви мислите о политичкој ситуацији у земљи, узмите мегафон у руке и започните своју тираду. Шта би могло бити природније од тога?

Погледајте у забавном видеу изнад текста како би изгледао ваш живот када би сте одлучили да обришете ваш Фацебоок профил

 

Siti magazin

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here