Ово је творац ХИВ/АИДС најсмртоноснијег вируса у историји

Поделите:

Један истражни документарац је пробудио сумње да је амерички научник Роберт Гало створио ХИВ/АИДС вирус седамдесетих година прошлог века.
Вирус ХИВ-а је у ствари креиран као биолошко оружје од стране научника ради депопулације, наводи се у документарцу.

Творац документарца је разговарао са др Робертом Галоом, а он је на питања одговарао на такав начин да је готово јасно да је он створио вирус.

„Одувек сам веровао да су ХИВ, рак и друге хроничне болести неизлечиве. Најбоље би било да испитате историју Јужне Африке и епидемију ХИВ-а… политика расне дискриминације је замењена епидемијом ХИВ-а у црначкој заједници“, наводи се у једном од коментара на документарац.

Наравно, међу коментаторима је било и оних који не подржавају ову теорију и који тврде да их је филм убедио управо у супротно.

У чланку са топинфопост.цом пише:

„У априлу 1984. године, др Роберт Гало је поднео пријаву за патент у САД за свој проналазак – вирус ХИВ/АИДС-а. Kада се неки патент одобри, као што је био случај са патентом др Галоа, било ко ко користи производ дугује новац проналазачу. Дакле, многи се сада питају зашто др Гало још увек није поднео тужбу због неовлашћеног коришћења његовог проналаска?“.

Научни докази су комплетни и убедљиви. Вирус АИДС-а је споредни производ настао за време америчког програма Специал Вирус. Програм Специал Вирус је био федерални програм развоја вируса који је трајао од 1962. до 1978. године у САД. Настали вирус је затим додат у вакцине у Африци и Менхетну, а убрзо је читав свет захватила инфекција хуманог ретровируса који се разликовао од свих дотадашњих болести, пошто је био веома заразан и могао је да убије.
Светски научници су недавно потврдили са 100% сигурности да је АИДС створен у лабораторији, а један од доказа је и рад др Галоа из 1971. године под називом „Реверсна транскриптаза честица вируса типа Ц људског порекла“.

Његов рад из 1971. садржи идентичне податке као његова пријава из 1984. године.

Заправо, нису жртве дужне САД, већ САД треба да плате жртвама које су с намером заразиле.

Између 1964. и 1978. године, потрошено је око 550 милиона долара на овај тајни федерални програм како би се измислио АИДС. Сада је потребно потрошити много већу суму како би се зауставио тај вирус.

Вебтрибуне

Поделите:

1 коментар

 1. ne budite naivni…..
  specijalna oruzja,viruse,bioloska oruzja,hemijska,nuklearna kreiraju timovi od po 10 000 ljudi……
  nekad cak i cela vojska u podzemnim sklonistima a ovaj smotonja na slici je samo patentirao ono sto su drugi drzali na policama……
  dakle u celom programu izrade takvi stvari jedna budala ne znaci nista…..
  mozda je samo kuvao kafe glavnim mozgonjama i nosio ratluk a u medjuvremenu maznuo teglu sa police i patentirao u birou za patente…..
  lopina ima svugde cak i u podzemnim laboratorijama za specijalne ratne projekte..
  ako je HIV specijalni projekt onda je u njegovom kreiranju ucestvovala gomila pametnjakovica a ne jedan usamljeni dr Mengele

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here