ПАЈТИЋ ИЗГОРЕО: Немам избора, морам да ТУЖИМ ШУТАНОВЦА!

Поделите:

Бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић написао је на свом Фејсбук профилу детаљно саопштење о томе зашто ће тужити актуелног лидера демократа Драгана Шутановца.

Нисам могао ни да сањам да ће ме за “финансијске малверзације” оптуживати неко из сопствене странке. Клеветање никада није било демократски манир. Прећутао сам лажи које неки људи месецима преносе по странци. Прешао, без тужбе или било какве правне акције и преко Шутановчеве скандалозне изјаве од пре неколико дана. Немам на рачуну 300.000 евра, немам пашњак вредан милион евра на Врачару, немам колекцију баснословно скупих сатова. И не требају ми. Из политике сам изашао мирне савести и чистог образа, вративши се каријери универзитетског професора – написао је Пајтић.

Он каже да никог не напада, али да не може да прећути клевете кроз које тренутно пролази.

– Док сам био председник странке, никада нисам изговорио лошу реч на рачун претходника или било кога из ДС. Колико сам блаћен због тога што сам бранио Демократску странку и колико сам енергије уложио да је очувам, зна свако ко није малициозан. Никог из опозиције не нападам. Посебно пред изборе. Али, преко поновљених јавних клевета не могу прећи и нико не би. Ко каже да би, каже јер није мета. Због свега наведеног, не преостаје ми ништа друго него да против Драгана Шутановца и свих његових сарадника који су учествовали у клеветању, поднесем тужбе – закључује бивши лидер ДС.

Драган Шутановац

Пајтић каже да га оптужују да је “један од криваца за финансијску девастацију странке”, “безочни пљачкаш”, један од оних који су гурнули ДС у дужничко ропство, неко ко је закључио штетни уговор…

Он има одговор на све ове оптужбе које детаљно можете да прочитате на његовој Фејсбук страници.

ИЗВОР: Република

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here