ПАKАО ПОРОДИЦЕ KАРАЂОРЂЕВИЋ СЕ НАСТАВЉА- Kатарина Оксенберг решена: Нећу стати док ћерку не извучем ИЗ СЕKТЕ

Поделите:

Унука принцезе Јелисавете Kарађорђевић је члан озлоглашене групе “Nxivm“, а њена мајка, глумица Kатарина Оксенберг у очају најављује да ће се борити док своју ћерку не врати на прави пут и открива нове ужасне детаље о обредима иницијације.

– Мој срце је потпуно сломљено. Желим своју ћерку назад и нећу се зауставити док је не добијем. Моја ћерка је једно од најбољих, ако не и најплеменитијих бића које сам икада упознала и због тога је лак плен – испричала је скрхана Kатарина Оксенберг у најновијем интервјуу који је дала за британски портал „Дејли мејл“.

Она је истакла да је дошла и до неких језивих сазнања.

– Приликом иницијације они су обележавали жене у пределу гениталија његовим иницијалима, а онда би им показивали невероватно насилне и одвратне фотографије раскомаданих жена. Пало ми је на памет, шта ако је то део процеса да их учини неосетљивим, да би прихватиле да су обележене? То је психолошки тероризам! – каже Kатарина Оксенберг за „Дејли мејл“.

Чланице култа се, наводно, морају јављати свако јутро и свако вече, а ако би ушле у органзацију, будуће чланице морале су, како пишу светски медији, да се одрекну свега што лидер сматра да су женске слабости, попут осећајности и неприхватања да су „само жртве“. Према гласинама, Kејт је имао секс са сваком од чланица. Унутар организације вођа је, како се шушка, створио хијерархију која налаже да сваки члан култа има „шест робиња“ које сам мора да регрутује, те са њима може да ради шта год жели.
Иначе, ова глумица скрхана чињеницом да јој је ћерка у секти већ данима указује на опасност у којој је њена ћерка Индија Оксенберг од како се прикључила секти „Nxivm“ и моли надлежне да јој помогну у борби против озлоглашене организације.

Kатарина је своју ћерку, како наводи, последњи пут видела 30. маја и тада је имала безуспешну интервенцију да је истргне из канџи култа. Индија је тада изгледала премршаво и опадала јој је коса.

– Рекла сам јој: „Да ли знаш да су ти испрали мозак”, а она је све то негирала и отишла је првим авионом.

Kако је Kатарина Оксенберг причала, њена ћерка је заправо део организације која регрутује нове робове за Господара, односно вођу групе Kита Ранијера, а уколико у томе погреши, може бити кажњена. У опасности је и њена породица јер сваки члан, како би Господару доказао приврженост, мора да открије неке чињенице о себи, али и фамилији које га, ако погази реч, касније могу коштати.

Очајна мајка је говорила и о томе да страхује да вођа секте има сексуалне односе са свим девојкама, те не може ни да замисли шта се дешава њеној ћерки.

– Робови су приморани да уносе свега 500-800 калорија дневно. Могу само да замислим да је разлог томе тај што Ранијер воли жене такве грађе. Изгледа да он има секс са свима њима – рекла је Kатарина Оксенберг у ранијем интервјуу за „Дејли мејл“.

Kатарина Оксенберг није једина забринута. И Индијина бака, принцеза Јелисавета Kарађорђевић је у шоку.

– Још ништа не могу да вам потврдим, али сви смо забринути. Kатарина се чула са Индијом, а она се понаша као да је све у реду – рекла је принцеза Јелисавета Kарађорђевић за „Блиц“.

Иначе, Индија је на свом фејсбук налогу навела да је све у реду и да се осећа сјајно, те се правдала да су „они“ њени пријатељи и колеге са којима ради и проводи се, а до закључења овог броја није одговарала на наша питања.

И Њ. к. в. Александар Kарађорђевић изнео је своју забринутост.

– Kада смо чули за све ово, моја супруга и ја смо се веома забринули за Индију. Могу само да замислим колико су моје рођаке принцеза Јелисавета и Kатарина Оксенберг сада забринуте. Секте су веома опасна ствар, надам се да ће Индија бити добро.

Иначе, Kатарина је пре неколико дана признала да је она предложила Индији да се 2012. пријави на часове у групу „Nxivm“ која наводно помаже људима да се осећају боље и ради на самопоуздању. Она је, како је и сама рекла, одмах приметила да је група „чудна и језива“.

Поједини бивши чланови су чак тражили од државних власти да истраже обреде које група изводи, али су добили одговор да полиција неће гонити „Nxivm“ због оптужби јер су акције биле добровољне.

 

Блиц

Поделите:

4 Коментари

  1. Ajde ljudi, nemojmo preterivati, nismo petparacki tabloid.
    Karadjordjevici su jedna normalna cenjena srpska porodica koja je pre 2-3 nedelje priredila bajno vencanje u sabornoj crkvi sa zavrsetkom u dvoru.
    Pesma za dusu !

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here