Палма: Дачић је „други Тито“, трајаћемо још сто година

Поделите:

Председник странке „Јединствена Србије“ Драган Марковић Палма оценио је да је коалиција ЈС и Социјалистичке партије Србије „мали шраф“ без којег Београд не би изгледао како данас изгледа, а оценио је и да је лидер СПС Ивица Дачић „други Тито у Србији“.

Марковић је на седници београдског одбора СПС-а казао да без те коалиције у Србију не би долазили инвеститори.

„Ми смо коалиција која не лаже, и која никада није издала своје грађане и Србију. Ми смо државотворна, а не кумовска коалиција и трајаћемо бар још 100 година“, рекао је Марковић.

По његовим речима, коалиција СПС-ЈС има најбољег кандидата за градоначелника, Александара Антића који „има велико искуство, зна како се доводе инвеститори, нема ниједну мрљу. Откад је он министар рударства и енергетике, није било дана, а да Србија није имала струју“, казао је Марковић.

Он је навео да ће се коалицјија СПС-ЈС борити за социјалну правду, запошљавање, а против „беле куге“, да ће посебно водити рачуна о пензионерима.

„Данас је ситуација у Београду боља него раније, али ће бити још боља када ми победимо на изборима. Ово нису избори за председника Србије, већ за будућност Београда, а ми имамо најбољег кандидата“, поновио је Марковић.

Н1

Поделите:

2 Коментари

  1. Divno, Srbi treba da su srecni sto svaki dan imaju struju. Niko tako ne ponizava Srbe kao rusofili. Prave od vas stoku koja treba da je srecna da jede samo cetvrt hleba i parizer za ceo dan. Uzgred Crna Gora 2015,…..GDP/glavi stanovnika (vi valjda kazete drustveni proizvod) od $6,500……………..>>Srbija = $5,300………………ah da, Rumunija cije su zene muvane pre 25 godina za zvake i srpske farmerke $12,200………………….Poljska $12,600…..Estonija $17,000……ipak i dalje smo ispred Albanije of $4,300 (Kosovo je na $3,600)……jos koliko ce to da traje ?? 2-3 godine

  2. Drugi Tito!? Znaci da je za Daciqija glogov kolac ko za i onog prvog Vampira iz Kumrovca. I prvog Tita iskopati i zajedno sa drugim isporuciti za Zagreb. A ovaj krmak Palma je toliko zadrigao o lopovluka i korupcije da bi mu jednogodisnji boravak u Padinskoj Skela na salati i vodi dobro dosao.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here