Палма лети из власти?!

Поделите:

Они који не подржавају премијера и Владу немају шта да раде у власти.
Сви коалициони партнери који и после накнадних консултација одбију да гласају за мандатарку Ану Брнабић, коју је пре неколико дана предложио председник Србије и лидер СНС-а Александар Вучић, ризикују да не буду више део владајуће коалиције, ексклузивно сазнаје „Ало!” .

– Председник Србије Александар Вучић мораће да пресече и из владајуће коалиције избаци све оне који не гласају за Брнабићеву. Иако је много пута трпео све увреде и пецкања, која су често долазила од стране коалиционих партнера, ово је ситуација у којој нема гледања кроз прсте – започиње причу за „Ало!” наш добро обавештени извор и додаје да је то и логично.

– Заиста нема смисла да неко буде део Владе, а неће да гласа за мандатара или буџет. Ако се некоме не свиђа будући председник Владе, онда тај исти нема разлога ни да седи у истој – наводи наш извор.

– Овом одлуком ће се стати на крај свим спекулацијама и бури у јавности која се подигла након што је Вучић предложио да нови мандатар буде досадашња министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић – закључује наш извор.
Додуше, јавност је током претходних дана узбуркала вест да ће будући премијер Србије бити Брнабићева. Не износећи ниједан аргумент на рачун њене изузетно успешне каријере, поједини коалициони партнери су јој замерили сексуално опредељење.

Најгласнији од свих био је лидер ЈС-а Драган Марковић Палма. Он је најпре на друштвеним мрежама истакао да Брнабићева није његов премијер, да би касније свој став још једном потврдио.

– Када је у питању та популација и та тема, мој став је познат у целој Европи. Посланици ЈС-а и ја нећемо гласати да Ана Брнабић буде наш премијер – рекао је Марковић за медије и додао да „свако дете у Србији зна његов став по том питању”.

Подсећања ради, лидер ЈС-а је и након консултација код председника Вучића рекао да „кандидат за председника Владе мора да буде домаћин, да зна шта је породица, да има децу”.

Да Марковић није усамљен, за „Ало!” је потврдио и лидер БЏ-а Муамер Зукорлић, који му се придружио.

– Јесам упозорио председника Вучића да није добро да се на место премијера именује особа која би због своје сексуалне оријентације иритирала духовна и етичка уверења апсолутне већине грађана – рекао је он и додао да сматра да његов став није дискриминаторски.Ни Марковић, ни Зукорлић јуче нису одговарали на наше телефонске позиве.

Вучић са посланицима

Функционер СНС-а Небојша Стефановић изјавио је да ће председник Александар Вучић данас разговарати са посланичком групом напредњака о подршци кандидаткињи за премијерку Ани Брнабић.

– Ако све буде у реду, очекујем да ћемо седницу Скупштине Србије на којој ће бити изабрана Влада моћи да имамо већ неког наредног викенда – рекао је Стефановић за Телевизију „Пинк“. Он је казао да ће Вучић разговарати са посланицима СНС-а да би чуо шта они мисле, али да неће променити свој предлог да Ана Брнабић буде председница Владе, јер је та одлука у „најбољем интересу грађана Србије”.
Владимир Ђукановић: Гласаћу за Брнабићеву са обе руке!

Посланик СНС-а Владимир Ђукановић за „Ало!” наводи да очекује да Брнабићева добије велику подршку приликом гласања у Скупштини Србије.

– Од свих замерки на рачун Ане Брнабић, чуо сам само две. Једна долази од либералног блока у опозицији, којем смета само то што је то Вучићев предлог, а друга је са потпуно друге, такозване патриотске стране, која замера што ће будућа премијерка бити геј. Морам да им одговорим да Ана никада није истицала своје сексуално опредељење у први план, већ се искључиво трудила да се докаже радом и својим резултатима. Управо су одлични резултати у Министарству локалне управе и државне самоуправе које је постигла у протеклом периоду разлог због којег она заслужује да буде премијер и срећан сам што је избор пао баш на њу. Она ће бити тампон према свим притисцима који долазе са Запада, као и брана сталној кукњави појединих невладиних организација да су у Србији угрожена права ЛГБТ популације. Због свега тога очекујем да она добије велику подршку приликом гласања у Скупштини – казао је он.

Ало

Поделите:

2 COMMENTS

  1. Палма показује да је мушко и да има м*да.
    Империјални п**р може да се рогуши колко оће.
    Подршка Палми и онима који поступе као он.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here