Пантић за хрватске медије: Грађанска Србија навија за Хрватску, а КЛЕРОФАШИСТИ ЗА РУСИЈУ!

Поделите:

Спортски коментатор Милојко Пантић за ХРТ1 је коментаришући за кога ће навијати Срби, поделио Србе на грађане и клерофашисте.

“Грађанска ће Србија навијати за Хрватску сигурно. Постоји у Србији и јака друга страна, клерофашистичка Србија, која сања да ће Русија побиједити ногометну Хрватску”, рекао је Пантић.

Додао је и да је Хрватска велика ногометна сила.

“Нека пукне коме у Србији смета, али Хрватска је била и бит ће ногометна сила с побједом или без ње.”

Поделите:

24 Коментари

 1. Ругала се совица сеници. Па ви већ вековима хоћете да будете већи Турци од Турака. Често сте то и успевали.

  • kad vec pominjes Turke,pogledaj Srbe i Turke iste face potpuno,nije krv voda kume,igraju derbi partizan-crvena zvezda,da nemaju obiljezja,covijek bi pomislio da je tekma galatasaray-fenerbahce!😂😂😂

 2. Нисам видео превише турских фаца, да будем искрен. Али ствар је у следећем: ви говорите српски, као и ми, али у души сте за Турке. Већина вас, наравно. Занимљиво је да су најпаметнији међу вама свесни те двојности (нпр. М. Селимовић, А. Карабеговић, М. Мехмедбашић, М. Голубић, данас Кустурица, Галијашевић, па и овај Баздуљ), и то их пече. Знају да су по крви Срби, сложићемо се, крв није вода, и да им Анадолци, Туркмени и остали Азијати не могу бити род. Они су у тешком положају, јер их већинска исламизована маса не подноси због подсећања на српске корене. Нажалост нису увек наилазили на разумевање код Срба православне вере. Али заслужују посебно признање због одлучности и искрености.

   • Turske gene imaju i Svedjani…..
    Odin i Freja su direktno dosli iz Anadolije u Anticko vreme i u velikom ratu protiv Vanira osnivali Skandinavsko carstvo Vanaheim….
    dakle nije to tako lose imati po malo krvi Wikinga u sebi….
    vi sto ste plavi mora da Odin nije mnogo planinario po Grmecu i Romaniji hahaha..
    obisao vas u sirokom krugu od 2000 kilometara.

 3. to kad kaze **gradjanska** ima prerogativ Beograd……
  valda misli da ako neko zivi u Beogradu mora da je gradjanin…..
  a pojma nema da u Beogradu nema Beogradjana ni 100 000 od 2 miliona koliko se naturalizovalo,podpapucilo i preko noci emancipovalo uz pomoc migracione politike **selo hvali u grad se zavali** …..

 4. Управо тако, ДНК не лаже. Али плави или тамни већина вас диви се тим тамнопутим Азијатима и Африканцима и желите да будете као они.

 5. Грађанском Србијом самопрозвали су се потомци партијске номенклатуре. Прво су нас 45 година убеђивали да нисмо довољно комунисти, а следећих 30 – да смо комунисти. Они су увек били “оно што се продаје”.

 6. Elitni sportista. Djokovic, navijao za Hrvate. Sektaska posla. Savo Milosevic iz FSS navijao za Hrvate. Elitni sportski komentator navijao za Hrvate. To pokazuje zasto su Srbi najkonvertitskiji narod na svetu. Podrepasko, dupelizacki, servilni, iskomleksirani deo naroda je uvek bio onaj koji se odvoji od Crkve!

 7. Nije li to zalosno , da se Srbi , koji su presli u Muslimansku vjeru, sigurno zbog okrutnih postupaka Turske okupacije, ne stide sto su njihovi pretci , odbacili ne samo vjeru nego ii korene njihovog Naraaoda Srpstvo? Da se zbog nove vjere odbacuje i narodnost je rijetka pojava. Imali ste 100 godina vremena da se vratite na ono sto sste bili pre 1462 godine , kad su Turci porobili Srpsku Bosnu. Ugledajte se na pomenute Srbe, koji znaju , koliko sunesesrecni, pod tudjom narodnosti. Ovo nije uvreda nego uvidjan na razmisljanje.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here