Париз је изгубљен

Поделите:

Чешки пар туриста је посјетио Париз. Били су ту и прије 10 година. Ово је њихова илустративна фото-репортажа:

“Хтјели смо обновити своје успомене и опет удахнути француску романсу. Истина, мало нам је зазвонило на узбуну како су ниске цијене авио карата Аир Франса-а.

Лет је био добар и укрцали смо се с аеродрома у воз који ће нас одвести у центар. И ту смо искусили први шок: не само да је Сјеверна станица затрпана смећем…

…него готово да нигдје нисмо видјели бијелог Француза! То нас је шокирало до сржи.

Смјестили смо се брзо у близини Sacre Coeur, но ту је ситуација изгледала још и гора.

Kад смо сишли у метро да дођемо до главних туристичких атракција, одједном смо спознали да смо у вагону супруга и ја једини бијелци. А био је петак око 14 сати.

Лувр, који је увијек био пун проматрача и туриста, сада је напуштен, али окружен патролама наоружаним до зуба. Они вас гледају са сумњом и не мичу прст с окидача. А ово није обична полиција, него војска у пуној спреми! Kако се испоставило, у Паризу се готово годину дана живи у ванредном стању.

На улицама је гомила миграната, пуне су их трговине, чији су власници избјеглице. Одакле су сви ти дошли? Околина Ајфеловог торња с Африканцима, арапским коцкарима, просјаци из свих дијелова свијета, као и џепароша.

Било је то застрашујуће искуство. Могу замислити што се догађа у Марсељу и Калеу гдје мигранти већ де факто имају успостављаена своја правила. У Француској кључа грађански рат, то је оно што ја кажем. Стога препоручујем да не идете тамо – Опрости, драга Француска!

Хвала Богу да немамо нешто тако слично у Чешкој!”

Француска је готова. Два паралелна система могу овако једно вријеме егзистирати. Онда ће се урушити инфраструктура у појединим дијеловима. Енклаве. Балвани. Паралелна власт. Интерни сукоби за успоставу хијерархије.

И пад Римског царства је био подужи процес, а не једна изгубљена битка на бојном пољу.

То је тако када лијево-либерални владају. Самоуништење. Либерализам је ментална болест.

Ово је растакање једне велике нације. Види се колико су јаки НВО медији када француски бирачи и даље на изборима гласују за наставак свега овога (у облику банкарског службеника Макрона). Што је то онда него Лудило. Суицидални култ.

Француски Пут без повратка.

gellerreport.com

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here