ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ ПРЕДВИДЕО ШТА ЋЕ СЕ ДОГОДИТИ СА KИМ: Ево које моћне земље ће поделити Балкан!

Поделите:

Многа свештена лица и монаси имали су прилике да за свог живота разговарају са покојним патријархом Српске православне цркве Павлом.

Међутим, мало којим људима је говорио о свом мишљењу о будућности и поверавао им се о будућим догађајима.

На Kосмету, монах Јован Синђелић и данас чува у потпуној тајности списе које се премештају из безбедносних разлога сваког месеца.

Тренутно се налазе у Пећкој Патријашији, а увид у документе има свега пар људи, за које је патријарх одредио као чуваре.

Монах Јован, који је сада већ у позним годинама у разговору са новинаром Александром Рестаком, тврди да у једном делу документа стоје речи патријарха Павла у којима он упозорава на коначне дане света, барем онаквог каквог га познајемо.

Патријарх је тако наводно упозорио да ће у последњим данима Српска православна црква бити у великој кризи, јер ће изгубити поштовање и утицај на људе, што ће довести до тоталног ширења атеизма и модерног стила живота.

Патријарх је упозорио на то да ће у Европи бити удар на хришћане, што укључује и католике. Монах Јован напомиње да насељавање исламиста у Европи представља почетак тог верског рата.

Павле је такође напоменуо више пута у документу да ће KиМ бити враћено Србији јер га из неког разлога Албанци више једноставно неће хтети, а према речима монаха Јована то је већ почело да се дешава масовним одласком Албанаца са Kосмета.

На крају се додаје и да ће Русија и Србија направити коначну поделу на Балкану у виду територија након коначног сукоба у којима ћемо ми заврштити на страни победника.

Поделите:

5 Коментари

  1. Policijska propaganda koristi Patrijarha Pavla za propagandu ….haha….kakva jad i beda. Dobro nisu rekli kako je predvideo da ce clanstvo Subnora vrtoglavo rasti.

  2. Zaboravili da kazu da je Blazenopocivsi Patrijarh vise puta rekao da bi Srbija trebalo da bude Monarhija jer je kao Monarhija najjaca bila. Rusija joj tada sigurno nije bila prvi saveznik.

  3. Ej,blentavko jedan sada se vidi da si stvarno totalno prolupao.Pa sta su Srbija i Rusija bile na pocetku prvoga svetskoga rata,i ko je koga pomogao tada.Dali nije sa jedne strane deo krvozedne Jevrope,a sa druge kalkulantske,sicardzijske i pohlepne Jevrope ,koja nas vise osakati nego ona krvozedna.I nije da ce samo Srbija biti Monarjija ,nego i Rusija je i bice Carevina.Citaj malo prave pisce,okani se komuno-liberala.

  4. E nemoj da se pretvorim u vatikansko-Natovskog Matrixa pa vam iskocim iz Kompjutera i isamaram vas sve bezbednjake tako balave i nepismene. Jel ti znas bre s kim pricas ?

  5. Tvoji NKvD-ovski idoli su tog ruskog cara ubili a ti mislis da ce rusija postati carevina. lenjin ubio Cara i njegovu bespomocnu porodicu tipicno boljsevicki fazoni izivljavanja kao sa Drazom….vam dodjem sad u Sremsku Kamenicu tamo, proliv cete dobiti.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here