Патријарх подржао абортусе: Срба је превише треба дати шансу мигрантима!

Поделите:

Српски патријарх Иринеј данас је за црквену РТВ РАМ дао изјаву у којој осуђује своју пређашњу изјаву у којој осуђују абортусе.

– Покајао сам се након што је министарка Зоранах реаговала и схватио своју заблуду. Као прави хришћанин који зна шта је покајање решио сам да јавно исповедим свој грех што сам био против убиства и затирања српске деце, и што не разумем прогрес. Срба је свакако много на овој планети а узгред и нисмо баш неки народ. Ево не би нас џаба сви мрзели да нешто ваљамо, ово наравно није антисемитизам, јер то што многи мрзе Јевреје је просто из зависти, али нас Србе мрзе оправдано јер смо најгори народ на свету. Треба српкиње да наставе да убијају своју децу, јер је то много безазленија варијанта десетковања Срба него да нас Запад гурне у неке нове ратове. Знате, ратови разарају и инфраструктуру једне државе и њене храмове и аудије и путеве, овако се врши тихи геноцид над нама али барем ћемо сачувати грађевине и комфор.

Треба имати разумевања и за мигранте који долазе из земаља захваћених ратним разарањима. Ако се Срби буду несметано размножавали где ће сви ти мигранти да се скуће? Просто не би било места. Нама свакако није стало до наше земље, а има народа који цене слободу и парче земље који ће знати ценити ове наше шуме и ливаде, оранице, реке и градове.

Знам да ће ме неки зли фашисти сад осудити због ових мојих нових изјава, просто такав је посао јавних личности, не може се свима угодити.

Уосталом, ми смо земља пензионера. Држава просто не би издржала да финансира толики број пензионера и новорођенчади истовремено.

У име прогреса и цивилизације позивам све српске мајке да без бојазни и несметано наставе затирање српског народа од малих ногу, такорећи још док им ноге нису ни израсле.

Овај сатирични текст настао је као реакција на нападе либералне Србије на патријарха Иринеја због његовог апела против абортуса,

извор Поуке.орг

Поделите:

1 коментар

  1. Hm,hmm…srbija,ne finansira penzione,oni su tokom rada,uplacivali doprinosemda ” ustede” penziju,tako,da krvnicki napadi,na njihov fond nema opravdanje.A,uz radjanje,Vucic da zaustavi iseljavanje,Srba i Srpkinja,koje su,opet pa i penzioneri,finansirali njihovo skolovanje.Bela kuga se ne resava samo ” kurblom” i, sirijskim sarkazmom,jer, u Cikagu,zivi 400.000 srbskih ” sirijaca”.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here