Павле Бихали: Обрадовић се уплео у нешто одакле нема излаза а могао је бити лидер ДЕСНИЦЕ!

Поделите:

 

Поделите:

3 Коментари

  1. je tacno.Svemu je prethodio niz neobicnih dogadjaja, prakticno nefunkcionisanje koalicije DSS-Dveri posle ulaska u skupstinu, neocekivano najavljivanje Sande da ce prepustiti mesto predsednika potpunom anonimusu Jovanovicu, a zatim i sukob, kao da Jovanovic preotima mesto predsednika.To dovodi do raskola, ali Sanda i Vukadinovic ne odlaze u Dveri, vec kod Jeremica, a Sanda koja je najavljivala napustanje politike postaje potpredsednik kod Jeremica, dok se Vukadinovic portal NSPM pretvara u Djilasovo i Jeremicevo glasilo sa “dnevnim obavjestima” Koje, Sergeja, Marcela, ljudi koji nekada nisu mogli da prismrde NSPM-U!

  2. se svode na parole o hapsenju, lustraciji, oduzimanju imovine i svaki znak sumnje ili pokusaj kritike se uklanja, zbog cega nestaju dugogodisnji komentatori, a zamenjuju ih Djilasovi i Jeremicevi botovi (uz redovno pumpanje minusa, cime se stvara utisak da su na sajtu botovi SNS-a, posle cega pocinje histerija Djilasovih i Jeremicevih botova) sa vec pomenutim parolama, cime se sugerise i kaakva ce biti ova najnovija demokratija.Dveri nisu uspele da se olobode etikete “ekstremista”, a kada su to pokusale okrenule su se EUropatama, uz bizarnu pricu kako ce oni nekako “zajebati” EUropate, uz koje su sve institucije, sto se videlo mobilizacijom agenture po fakultetima, koja je cutala kada je potpisivana peticija o KiM.

  3. ne treba da bude vise:”kome je do morala u politici, neka ide u NSPM”, vec “kome je do morala u politici neka ide u PM”.Naravno, Zuti Djordjije, patriota, ali uvek u proEU taboru, mada nikada clan, ni DSS, ni SS, vecito u negativitetu ne-clana!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here