Пенс: Венецуела је највећа претња миру, стабилности и просперитету Западне хемисфере

Поделите:

АМЕРИЧКИ милитариста број два –потпредседник САД Мајкл Пенс – назвао је владу Венецуеле и њеног председника Николаса Мадура „највећом претњом миру, стабилности и просперитету Западне хемисфере“.

Пенс је овако наступио у Вашингтону, на годишњој конференцији земаља Северне и Јужне Америке. Њеним учесницима је – не кријући да од свих присутних очекује да следе Сједињене Државе – додатно предочио:

„Како је обећао председник Трамп, за Латинску Америку долазе нови дани. Унутар целе Западне хемисфере – социјализам одумире, а слобода и процват, као и демократија, уздижу се пред нашим очима.“

О ситуацији у Венецуели рекао је и ово:

„У Венецуели је у току борба између диктатуре и демократије. Мадуро је диктатор који нема никакво легитимно право на власт. Мадуро зато мора сићи с власти“.

Пенс је себи дозволио и измишотину да су становници Венецуеле током последњих шест година изгубили на тежини, у просеку, „више од 9 килограма“. Само, на сличним скуповима нико не може себи дозволити да се смеје Американцима.

Додао је да девет од десет Венецуеланаца данас живи у неимаштини и да зато не пљачкају банке већ – продавнице са храном…

Поделите:

1 коментар

  1. Следећи речи американке Хелен Томас која је јавно изрекла нејавну тајну да Бела кућа припада еврејима, све се поставља на своје место. Америка је именована, откривена, геноцидирана, састављена, пројетована и реализована као обећана земља за евреје. Град у коме живи највећи број евреја јесте Нови Јорк, или по жидовски “велика Јабука”, а тамо :
    https://storage.googleapis.com/boropark24.com/2018/05/Raved-Yerushalayim-4-34-1024×683.jpg

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here