Петар Милатовић: Срушите Ћеле кулу и отворите гостионицу у којој би се сервирао Кебаб у лобањама из Ћеле куле!

Поделите:

Пре него доведете Турке морате да припремите терен како би се Турци у Србији осећали као код куће. Морате да из историје избаците Бој на Косову, Косовски и покосовски циклу, да из историје избришете Милоша Обилић, Кнеза Лазара и све честите велможе, да обавезно из историје протерате Карађорђа, Станоја Главаша, Петра Добрњца, Хајдук Вељка, Његоша, Андрића, да срушите Ћеле кулу и на њено место поставите гостионицу у којој би се служио кебаб у лобањама из Ћеле куле. Бујрум српски Турци!

Словословље

Поделите:

4 Коментари

  1. Slušaj ti Miloviću! Uslove za sadašnje stane nije stvoripo Alek nego kralj Aleksandar Karađorđević (jebo mu pas oca i mater lopovsku, glupavu i idiotsku) Prema tome, Turci mogu da dođu u Srbiju sa kapitalom! Ukoliko taj kapital nađe povoljno tlo da se oplemeni eto dobra i za Srbe i za Turke, ukoliko ne? oni se povlače odakle su su došli! Istoriski spomenici ostaju da vide (i eventualno) se postide na svoje divlje predke!

  2. Lupetas ti miha bezveze.Pogladas Turke da Srbe hlebom nahrane.Zna Vucic koliko oni placaju roblje po Srbiji.,ali njemu je bitno da je narod zaposlen,i da se on gordi svojim umesnom rasprodajom Srblja u moderno roblje. Roblje za taj rad prima neku vajdicu koja je nekad samo seljaku koji je imao svu svoju hranu a i vecinu odece je pravio, znacila da nesto proda za vajdicu i od toga kupi soli,gasa,secera i opanke deci i sebi kada se stari nacisto poderu posle visekratnog vezivanja zicom.Danas Turci u zemlji Srbiji zene i ljude u konfekciji placaju po DVADESET HILJADA DINARA,za 29 Radnih dana u mesecu.Ako mi ne verujes pitaj Vucica koji je prosle godine u Krupnju obisao takvu Tursku konfekciju.Zasto Vucicevi prijatelji Turci ne podizu takve firme po Vojvodini ili Beogradu, (ko bi im tamo za te pare radio),vec po siromasnim delovima Srbije.Koje je tu dobro za Srbe,da se zavaravaju da nesto rade i primaju kao bebe sa cuculom ili ker kada muda olize.Ispadne da su nesto jeli.Promisli malo miha,obazri se oko sebe,koliko se zene,udaju,ne moze se od vajdice porodica izdrzavati.”Ispeci pa reci”

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here