ПИТАЛИ СМО БЕОГРАЂАНЕ KАKО БИ KАЗНИЛИ ПЕДОФИЛЕ: Одговори су били И ВИШЕ НЕГО ИСKРЕНИ! (ВИДЕО)

Поделите:

 

Према психијатријској дефиницији, педофил је особа која свој сексуални нагон усмерава искључиво или претежно према деци која још нису ушла у пубертет.

Психијатријски стучњаци сматрају да се педофилија као поремећај јавља од петнаесте године и да је усмерена на децу истог или различитог пола.

Екипа Еспреса је изашла на улице како би питала суграђане на који начин би казнили педофила у Србији.

Погледајте шта су нам суграђани рекли када смо их питали како би казнили педофила у Србији.

 

Наиме, један наш суграђанин сматра да би особе са таквим поремећајем требало пре свега хоспитализовати, а битан је и закон тако да не смеју проћи некажњено.

Тражио бих разумевање за њега уз могућност неке терапије. Kод њих постоји нека врста поремећаја и мислим да им пре свега треба помоћи, мада ако се то понавља требало би их ставити под закон да одговарају, а потребно им је и лечење”, имао је јасан став.

Ипак, једна наша суграђанка најоштрије осуђује педофилију и сматра да је једино решење како би се то санкционисало смртна или доживотна казна затвора.

Kазнила бих га смртном казном или доживотна робија, а и туцање камена односно најтежи рад долази у обзир”.

Међутим, анкетирана суграђанка тврди да би децу требало максимално заштити од педофила јер су деца непроцењиво благо.

Тешко питање, али би га осудила максимално што је могуће јер то не може да се оправда. Деца су нешто посебно у нашим животима и када их неко дира онда не знам.”

Подсећамо, истраживања су показала да су педофили веома несигурне и повучене особе који се са одраслом особом осећају неугодно, тако да своју зону сигурности налазе у односу са децом и ка њима усмеравају своју сексуалност.

Еспресо

Поделите:

1 коментар

  1. Ако би због педофилије повредили дете и оставили му тешек трауме и друге последице, само стрељање. Не може се жалити онај ко уништава туђи живот, па макар били стварно болесни. Али се мора много на превенцији радити, пре свега тако што ће свуда у јавности писати да пеедофила који напада децу неће нимало добро проћи. Мораа бити свуда истакнута у јавности јасна писана претња шта ће му се десити за уништавањее живота детета.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here