„Под оружјем имам дупло више људи од Срба, могу за недељу дана да уђем у Бањалуку“

Поделите:

Лидер СДА и бошњачки члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић увелико се спрема за рат Србима у Републици Српској што се види из поверљиве обавештајне документације у коју је “Информер” имао увид.

Лист преноси да Изетбеговић са својим сарадницима увелико разрађује стратегију за „финални обрачун са Србима“ и већ „више од шест месеци тајно наоружава специјалне јединице полиције Муслиманско-хрватске федерације“.

 

Вести онлајн

Поделите:

3 Коментари

  1. Udje u Banja Luku i sta onda, pobije 1.2 miliona Srba u Republici Srpskoj? Kao da ce Srbija, Rusija, pa i Amerika i Izrael da mirno gledaju dok se on tako usetava. Bosnje su od Sarajeva i Tuzle napravili takav “raj” na zemlji pa hoce da ga prosire i na Srpske gradove. Nisu u stanju jednu oluk da poprave, zgradu da prekrece. Dobili su vise nego sto su zasluzili, najbolji komad Bosne, najvece gradove – Tuzlu, Sarajevo, Zenicu, Mostar i to su upropastili i ovamo glume zrtvu. More, nemoj opet da dobijete po p.čci.

  2. U Holandiji i Belgiji, teritoriji iste velicine kao BiH zivi 15 i 10 miliona stanovnika, a Bosnjaci I Hrvati su uspeli svojim zlocinackim delovanjem da BiH svuku na 3 miliona a Hrvatsku na ispod 4. U NDH2 pevaju lijepa nasa domovino, nema veze sto je prazna pustinja. Potamanili Srbe, Jevreje i Talijane, al sad im i Hrvati odlaze. Oteto prokleto, ako ima imalo pravde nestace i tog pasjeg kota kao i onih zajednica koje su unistili i prognali.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here