Подршка из Србије коалицији за Будућност, пошаљите мафијаша Ђукановића у прошлост

Поделите:

Српска Десница подржала је коалицију „За будућност Црне Горе”. Та коалиција успела да окупи 11 различитих странака, што је изгледало немогуће за тамошње прилике.

У саопштењу Српске Деснице стоји да ова партија из Србије подржава “са братским емоцијама” коалицију “За будућност Црне Горе” која је “стожер српских интереса у Црној Гори”, али и последњи бастион одбране наших светиња.

Српска Десница: Подршка коалицији за Будућност, пошаљите мафијаша Ђукановића у прошлост

Српска Десница са посебном пажњом, али и братским емоцијама посматра ситуацију у Црној Гори. Положај у ком се налази српски народ у тој земљи је из дана у дан све тежи и тежи, захваљујући антисрпској политици, нажалост, бившег Србина Мила Ђукановића.

С тим у вези, поздрављамо напоре српских политичких партија да уједињено стану у једну колону, како би једном за свагда црногорски мафијашки режим послали у ружну прошлост.

Стога, Српска Десница овим путем изражава апсолутну подршку коалицији “За будућност Црне Горе”, као стожеру српских интереса у Црној Гори, али и као последњем бастиону одбране наших светиња, нашег језика и наше културе у тој земљи.

Браћо, рачунајте на нашу помоћ, јер ако нас је историја ишта научила – научила нас је да једни без других не можемо, а и не смемо. Саборност је пут тријумфа. Победа је близу!

Председник Српске Деснице
Миша Вацић

Српска Десница: Подршка коалицији за Будућност, пошаљите мафијаша Ђукановића у прошлост Српска Десница са посебном…

Gepostet von Српска Десница am Samstag, 15. August 2020

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here