Покрет #1од5милиона: Миша Вацић поново није “разумен”

Поделите:

Покрет #1од5милиона подсећа лидера Вучићеве полтронске странке Српске деснице Мишу Вацића да се патриотизам и љубав ка земљи не огледају у његовим ксенофобним и варварским нападима и простим изразима, већ борбом младих људи у нашој Србији да изграде бољу будућност како би остали у својој земљи.

Након што је Покрет #1од5милиона изнео податке да је Вацић аутобусима и полицијским аутомобилима доводио Роме на свој митинг, Покрет је поставио питање ко је платио те аутобусе и полицијска возила.

Дотични господин Вацић се очигледно пронашао нападнутим због чега не можемо да се не запитамо још више шта то он крије и одакле се финансира Српска десница, која је домаћој јавности позната по својим наводно ,,патриотским” ставовима.

Након читања саопштења Мише Вацића помислили смо да још једном није добро ,,разумен” и да му је потребна можда чаша воде, али као студенти и академски грађани морамо да га подсетимо да се следећег пута потруди да одговори на један културан и пристојан начин, те да се суздржи својих малограђанских конотација.

Патриотизам и национализам су врло комплексни термини који се изучавају на факултетима, те господину Вацићу предлажемо да прочита литературу везану за ове термине како би разумео да је прави патриотизам љубав према својој земљи, а не претње колегама лидерима опозиције да ће их удавити у Дрину и ,,прочистити” град од њих.

Kао млади људи , од којих су неки од нас прошли кроз ужасне ратне трауме у детињству и уништене перспективе и данас у нашој Србији, надамо се да никада неће људи слични Вама икада имати било какву подршку у нашој јавности.

Српска десница од свог оснивања је показала да је ништа друго до још једна квазиопозициона странка Александра Вучића, док наступи Мише Вацића нама говоре само то да народ Србије није заслужио да буде кажњен једним Вацићем, који седи поред још горег Војислава Шешеља у Скупштини Републике Србије.

Морамо само једно да Вас питамо – колико је беше људи из Српске напредне странке, запослених у јавним предузећима, Александар Вучић делегирао да гласају на предстојећим парламентарним изборима за Вас како би успели да пређете милосрдних 3% цензуса?

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here