Покријте косу марамом да вас не би злостављали имигранти – порука женама бившег аустријског парламентарца

Поделите:

Након уништења низа блискоисточних држава захваљујући психопатској похлепи америчке и еуропске елите, у Еуропу су нахрупили десеци милијуна избјеглица и имиграната, на жалост у ЕУ су се инфилтрилари и бивши припадници ИСИС-а, талибани, екстремисти и исламисти са свих страна свијета, којима је Еуропа дошла савршено за силовања жена и ђеце, малтретирања, пљачкање, туче и друге “кијамете”. Политичари неспремни за нормалне људске реакције и обављање посла за којега примају плаћу, поручују престрављеним Еуропљанкама све и свашта, укључујући и будалаштине типа – правите се да сте муслиманке и покријте косу.

Еуропски политичари не ваде главе из америчког дупета и не виде да их ‘велики брат’ преко баре води у сигурну пропаст. Неки то не могу јер су за то плаћени, неки зато јер од тога имају особне и милијунске користи, а неки зато јер су психопати као и голема већина америчких политичара и богатуна.

Стихијским примањем “сирочади” из уништених афричких и азијских држава, покондирене еуропске главе су сматрале да ће надомјестити мањак физикалаца те да ће поправити демографску слику све старије и одумируће Еуропе. Политичари попут Меркелице и Макрона су били готово сигурни да ће људи којима је заход, ципеле и школа потпуно стран појам, ођедном постати послушна и мирна маса јефтиних физикалаца који ће у час трена научити обичаје и језик земље домаћина.

Умјесто прихваћања еуропских култруних вриједности и закона земаља домаћина, велики дио имиграната је одлучио од ЕУ исисати што већу социјалну помоћ, језике земаља приматељица натуцају након година социјале, а од физичког рада бјеже као “враг од крижа”. Зла еуропска империја је највише добила по репу од бивших заљубљеника талибанске политике и крволока Исламске државе који не одустају од уништавања свега што им није по “ћеифу”.

Шведска се више не може носито с масовним силовањем властите ђеце и жена, а Њемачка и Аустрија покушавају избјећи медијско објављивање информација које једноставно речено леде крв у жилама, највише због чињенице како жене и ђеца више нису сигурне у властитим државама.

С обзиром да је емпатија права правцата ријеткост у модерним политичарима, а од интелигенције и креативности су се опростили у прошлом миленију, политичари шаљу идиотске поруке престрашеном пуку, сматрајући да ће тако можда опет доћи до угодне парламентарне фотеље.

Др. Марцус Франз бивши конзервативни аустријски парламентарац је прије неколико дана поручио свим Аустријанкама и Еуропљанкама да почну покривати косу с марамама у муслиманском стилу како би их имигранти престали малтретирати:

“Знам очеве који својим кћерима дају мараме како би покриле косу, како не би наликовале на Аустријанке јер живе у проблематичним подручјима у којима наше жене нису сигурне, нарочито након заласка сунца. О томе знам особно јер су ме о истом обавијестили становници 15. бечког округа.”

Франз је објаснио новинарима тијеком интервјуа како се жене боје “микро агресија” које се догађају по бечким улицама нарочито у окрузима у којима је пуно имиграната из муслиманских држава.

Интересантно је како су се аустријски конзервативци оглушили на такове обједе, но након објаве Франзова интервјуа повела се жестока расправа по друштвеним мрежама и то с правом.

Док су једни сматрали да су у неким дијеловима Еуропе кршћани постали својеврсна ловина и грађани другога реда те да Швеђанке из опасних преграђа одавно изигравају муслиманке како би избјегле злостављања, дотле други сматрају да је Еуропа сама направила довољно проблема другима, па је сасвим у реду да Еуропљани почну отплаћивати своју колективну карму. Трећи су прагматични и сматрају да избјеглица и имиграната не би ни било да не постоји НАТО и Америка, четврти сматрају да је најбоље одстранити радикалне елементе из имигрантског корпуса и то депортацијом или затворским казнама.

Па ипак највећи број чланова друштвених мрежа, који су се укључили у расправу о овом питању, су закључили како еуропске владе чине мало или нимало како би се обрачунали с екстремистима и силоватељима из муслиманских земаља.

Успут, напомињемо како је Аустрија забранила ношење бурки, покривала за главу и “махрама” у вртићима и школама како се ђеца не би дијелила по религијској основи. Родитељи који не испоштују ту одлуку морају платити казну од 440 еура или морају одсужити два тједна затворске казне. Унаточ свему Франз је бубнуо “рјешење” које би бројне цурице и тинејџерице довео у гадне проблеме. Напомињемо, како 15,8% аустријске популације припада имигрантима те да су се сви имигранти примљени прије 2015. успјешно асимилирали у аустријско друштво, за разлику од оних који су примљени након 2015. Једна четвртина имигрантске популације борави у Бечу, а у њему је и највиши број силовања, пребијања и злостављања жена и ђеце од стране бивших даеша.

Франз би такођер требао схватити како су имигранти мањина те да покривање главе марама није никакво рјешење већ трљање “соли на рану” и показатељ да су политичари обичне будалетине без имало памети.

Нека нам се бог смилује с њима на власти.

matrixworldhr.com

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here