Порно глумица брани Црну Гору од Трампа!

Поделите:

Након изјаве америчког предсједника Доналда Трампа који је довео у питање обавезу САД да брани друге чланице тог војног савеза рекавши да би ангажовање САД у одбрани неке мале земље, каква је на пример Црна Гора, могло довести и до Трећег светског рата, на друштвеним мрежама кренула је лавина коментара. На бранику одбране Црне Горе од Трампа, поред провјерених “пријатеља” нашег народа, Веслија Kларка и Џона Мекејна, стала је, вјеровали или не, порно глумица српског поријекла, Џесика Стојадиновић Стоја.
“Не знам ‘све’ толико много о балканској историји или политици, али можда би Трамп могао да научи нешто од терету и одговорности лидерства од Његоша прије него што прича о Црној Гори поново”, написала је Стоја на Твитеру.
Стоја је у свијет забаве за одрасле ушла са двадесетак година, прво позирајући нага за пријатеља, затим преко еротских филмова, да би јој 2007. продуцентска кућа “Диџитал плејграунд” понудила професионални уговор. Уз то, она је и ауторка блогова и колумни, играчица, акробаткиња, позоришна глумица, перформерка…

борба.ме

Поделите:

2 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here