Портал Еспресо измислио изјаву епископа бачког Иринеја Буловића

Поделите:

Портал Еспресо објавио је 25.01.2020. текст по насловом: SMENE NA BOGOSLOVSKOM FAKULTETU OBRAČUN SA NEISTOMIŠLJENICIMA?! SPC pročišćava REDOVE ili jača NASTAVNI kadar?

У тексту један пасус је наводна изјава епископа бачког Иринеја Буловића коју је Епсресо заправо преписао са антицрквеног портала Политикон екстремисте Ивана Ивановића(некадашњег припадника покрета НАШИ и другара Мише Вацића).

Новинар Еспреса Дејан Каталина је заправо видео фотографију епископа Иринеја Буловића на том порталу испод текста који је написао екстремиста Иван Ивановић и закључио да је то изјава Иринеја бачког.

 

Изјава коју је портал Еспресо приписао Иринеју бачком

Глупост овако непрофесионално састављеног текста огледа се и у томе што у овој наводној изјави Иринеј бачки критикује сам себе, користећи уличарски речник који је својствен аутору Ивановићу.

о томе шта се дешава на ПБФ написано је небројено текстова. Дефинитивно Слоба Георгијев новинар БИРН чији твит цитира Еспресо нити је теолог, нити познавалац дешавања на ПБФ, па није ни релевантан да се његово мишљење уважава.

Овако глуп текст аутора Дејана Каталине са портала Еспресо српски интернет одавно није видео.

 

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here