Последњи интервју Милене Дравић – “ЗА МОЈЕ ПРОБЛЕМЕ ЗНАЛИ СУ САМО НАЈБЛИЖИ”

Поделите:

Глумица Милена Дравић преминула је у 79.години живота у Kлиничко болничком центру Бежанијска коса.

Милена Дарвић се од 2007. године борил с карциномом дојке, а за болест су знали само најближи пријатељи, породица и колеге, навела је једном приликом.

Осам година касније гостујући у једној емисији проговорила је о том тешком периоду јавно, а свог вољеног супруга истакла као особу чија јој је прусутност и брига највише помогла, те допринела позитивном исходу

“Двадесет четири дана након операције стала сам на позоришну сцену и одиграла представу ‘Лари Томпсон – трагедија једне младости’. Наставила сам одмах с послом, нисам хтела да се осврћем на оно кроз шта сам прошла. Тако ми је било лакше, знала сам да само на тај начин могу даље”, рекла је она код Ивана Ивановића, па наставила:

“Требало је смоћи снаге”.

“Нисам смела да се саплетем, како због многих жена које се суочавају са истим проблемом, тако и због себе. Нисам желела ничије сажаљење, најмање своје. Људи су склони да се у таквим ситуацијама препусте тој врсти осећања мислећи да ће им тако бити боље. Најгора варијанта је својим проблемима оптерећивати околину.

За моје здравствене проблеме знали су само моји најближи, супруг, брат Раде и најинтимнији пријатељи. Kолеге из ‘Ларија Томпсона’ биле су уз мене, нису хтели да скидамо представу с репертоара”, изјавила је Милена у емисији и истакла да је њен супруг са њом “прошао кроз све фазе болести и да је умногоме допринео да исход борбе буде позитиван”

 

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here