“Предизборни спот” Андрије Милошевића

Поделите:

Kампања се наставља! Андрија Милошевић се огласио и на свом Инстаграму свим грађанима и пријатељима, баш онако како доликује свим кандидатима. Очигледно је добро увежбао говор јер му већ верујемо на реч.

Добро је укапирао за врло кратко време како се треба понашати у улози политичара. Иако сви сумњају да је Андрија озбиљан, његова глума говори другачије. У видеу који је избацио на Инстаграм обратио се грађанима како је време да “преузме део друштвене одговорности” и да је “овај тренутак чекао 20 година”. Занимљиво је да ни у једном тренутку глумац не каже да ће се кандидовати на изборима, већ просто да ће се активирати – не нужно политички.

Stojim ispred vas!

A post shared by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on

Океј, када ћеш нам рећи да је у питању најава за неки серијски или филмски пројекат? Људи су почели опасно да ти верују, таква нам је нарав када слушамо политичаре. И ти то врло добро знаш, јер су српска и црногорска политичка сцена сличне по том питању.

Изгледа да је Милошевићима у крви политичка активност. Само што се ми у Андријином случају и даље надамо да ће у једном тренутку кренути да се смеје и рећи “дајте људи, ложио сам вас”.

У коментарима су се јавиле присталице и они који су се лако упецали на “кампању” Подгоричанина, па му увелико обећавају глас и позивају да се кандидује и на републичком нивоу. Док тај тренутак стварно не дође, не сумњамо да ће као глумац добро одрадити посао политичара. У некој серији или филму.

Извор: Noizz.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here