Предраг Поповић: За све који славе нечију смрт – „цркла је вештица“ Мила Штула.

Поделите:

Леп дан за цивилизоване, толерантне и хумане грађане, поштоваоце савремених демократских вредности.
Имају разлога да славе, “цркла је вештица” Мила Штула.
Много је разлога за морбидну постхумну мржњу. Штула је, у својој комунистичкој острашћености, лажно оптуживала Туђмана да жели етнички чисту Хрватску. На ТВ Београд оговарала је Вука Драшковића, због чега је добила отказ, а СПО, ево, слави 20 година коалиције са СПС-ом. Kад је, 2002, решавала проблеме с имовином у Загребу, није јој помогао Дачић, него Ђинђић.
Што год мислио о њеном “новинарству” и идеологији у коју је веровала, сигуран сам да је Штула била моралнија од свих лудака који су се обрадовали њеној смрти.

 

Извор: Фејсбук профил Предрага Поповића

Поделите:

8 Коментари

  1. Не сме чак ни овако да се пише о њој. Ако је ико икад мислио да је негде погрешила, имао је 25 година времена да је утера у лаж или јој докаже непрофесионалност. А ја за такав чланак не знам?

    Али не – довољно је што је веровала у Слобу – да јој играју на гробу! Страшно!!

  2. А ја и не знам за те граџане, да их је неко прогласио за: цивилизоване, толерантне, понајмање за хумане – осим њих самих?! Није пристојно самохвалити се, осим тога – најчешће испадне неистина.

  3. Malo (ili dosta) sam iznenđen sa koliko malo pijeteta se govori o ovoj pokojnici. Čak ni osnovne informativne podatke nema o njoj, od čega je umrla (nema starosne godine za prosečan ljudski vek u Srbiji, to znači kao da je “prisilno” umrla) Iz šturih podataka se vidi, naslućuje da je osnovni njen greh bio što je u politici umela da čita “između redova” (ono ne napisano, šte se želi upravo sakriti, maskirano, i isto tako (čini se) dobro razumela “govor tela”) i to saopštavala na glas. Ko je taj u Srbiji koji može da stavi “veto” na jedan pristojni nekrolog o pokojniku/pokojnici? Nije (valjda) prase Ivica Dačić ili taj idiot Vuk Drašković? Oni jesu obadva veliki lopovi u politici ali ko bi im dao toliku moć? I posle neko kaže “srbska intelektualna elita” a u stvari su obični lopovi i govnari!

    • Господине – слажем се са вама. Међутим, колико сам разумео, у питању је само цитат нечијег твита. Страшно је што озбиљни медији не смеју ни толико да јаве.

  4. Hm,hmm…Milu,sam upoznao,nevezano,ne profesionalno,i njenu koleginicu,novinarku iz DANAS,kada su se vracale u Zagreb,pili smo kafu,sa jos jednim drugarom,jos se nije rasplamsala polemika.kad aje, ne neka nasa pitanja,odgovaral?.pa,sta se udute,evo ona je ustasica,vi to ne pratite,” koleginica” se zacrvenela,zbunila,cutala…mi,nas dvojica je nismo ista pitali,provicirali.Mila,nije ila vestica,ni ” komunistica”…po meni, je bila ” antiustasica”…

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here