ПРЕKО 20 ПРИПАДНИKА ПОЛИЦИЈЕ ИЗБАЦИЛО ПОРОДИЦУ НА УЛИЦУ! Жени оболелој од РАKА позлило, народ скандира, УБИЦЕ!

Поделите:

Породица је избрисана из катастра иако ту живе од 1982. године, а кућа постоји од 1934. године

Породица Селадин у ул Дунавски кеј 30 данас бије битку за свој дом.

У питању је петочлана породица која тренутно чека градске власти које су се како су рекли намериле да од својих грађана направе бескућнике.

13:03 – Стигао је и Паркинг сервис, а тренутно се ломе и износе ствари породице кроз прозор. Болесну жену су изнели и одвезли у болницу.

12:58 – Окупљени грађани вичу полицији “убице” јер је жени оболелој од канцера позлило и припадници Хитне помоћи је износе на носилима.

12:31 – Полиција је дозволила породици да изнесе ствари.

12:23 – Породици је искључена и вода, а дошли су и људи из водовода, као и још припадника полиције.

12:09 – Kако је породица рекла, припадници полиције породици им не дају да изнесу ствари већ желе да одмах руше кућу. Већ су им искључили струју и не одустају од намере да сруше кућу.

12:03 – Полиција “теши” породицу и говори како морају да их избаце иако не желе. Ипак, испред куће је цела полицијска бригада, преко 20 припадника полиције. Стигла је и хитна помоћ.

12:02 – Полиција је блокирала улаз у кућу у којој се налази се само налази болесна жена која је оболела од канцера.

11:58 – Полиција насилно покушава да уђе у кућу петочлане породице у којој се налази и болесна жена. Kако јавља наш репортер са лица места, примењује се и силу у виду гурања.

11:22 – Осман Селадин се жалио скоро свим институцијама и сматра да закон није исти очигледно за припаднике националне мањине. Такође, речено им је да опет предају папире како би се поступак одложио јер и сами виде да нешто није у реду.

0:35 – Тренутно је мирно, а испред куће се налазе припадници полиције. Породица све време покушава да докаже да кућа постоји што извештај и доказује.

Међутим сазнали су да је имање продато и мисле да на месту њихове куће желе да праве научни центар или Теслин парк. Ипак, у питању се непрвоверене информације.

Такође, у тој кући живи жена оболела од канцера, која се налази код лекара, а уколико остане без дома, биће на улици.
Из здружене акције, “Kров над главом” позивају све Дорћолце и људе добре воље да дођу и помогну овој породици да сачува дом и кров над главом.

 

 

carnews

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here