Преминуо глумац ИГОР ПЕРВИЋ

Поделите:

Kако сазнајемо, наш глумац Игор Первић преминуо је у 52. години јутрос у 8.30 у свом стану.

Од златног дечка домаће кинематографије, Игор Первић је брзо постао неко чије се име, нажалост, повезује са тешким дрогама. Прва се од њега опростила бивша девојка Јована Петровић.

“Моја љубав”, кратко је написала уз заједничку фотографију.

На друштвеним мрежама фанови су почели да се опраштају од нашег глумца.

Игор је глумио у многим филмовима као што су “Црни бомбардер”, “Лајање на звезде”, “Буре барута”, “Сиви дом” и познатим серијама “Рањеник”, “Вук Kараџић”, а први пут се појавио на јавној сцени са само 7 година.

Он је рођен у Београду 29. октобра 1967. године, а и сам је признао како је почео да узима дрогу.

“Једна девојка, покој јој души, која је сада мртва… Ја сам био страшно заљубљен у њу… Имао сам мотор, “томос аутоматик”, тад сам имао неких 17 година. То је тада било не можеш да замислиш, имати тај мотор. И ја је ставим на мотор и она ми каже: “Ајде, вози ме на Нови Београд, имам нешто хитно тамо да завршим”. Ја видим њој нешто није добро, а ја тада стварно нисам ништа знао о тешким дрогама. Дошли смо до зграде и она ме пошаље на трећи спрат. За њу сам био спреман све да урадим. Нађемо се ми на трећем спрату и она послаже све “реквизите”, ја гледам запањено шта то она тамо крчка… И стави она мени шприц, а ја сам се игле бојао као грома. И ја наравно да бих ту девојку очарао, онако млад и глуп, кажем хајде. Окренем главу на другу страну и она ми то уради. Није један дан прошао, ја сам се поново… То. Никад нисам узимао на нос. У почетку нам није требало много пара, али касније”, причао је Игор.
Потом је упознао своју велику љубав, песникињу и књижевницу Јасмину Холбус, која му је помогла да преброди тежак период.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here