ПРЕТИО ДА ЋЕ УБИТИ ВУЧИЋА И ОТЕТИ ЧЛАНОВЕ ЊЕГОВЕ ПОРОДИЦЕ! Ухапшен ТВИТЕРАШ из НОВОГ САДА због језивих речи

Поделите:

 

Новосађанин Тркуља изнео је опасне претње

Новосађанин Ђуро Тркуља ухапшен је јуче зато што је на Твитеру отворено претио смрћу председнику Србије Александру Вучићу и најављивао отмицу члана његове породице.

Информација да је Тркуља приведен појавила се синоћ у медијима, али нико није знао о ком твитерашу и којим твотовима је реч.

Kако се незванично сазнаје да су претње упућене са профила @АгентСтрани, а корисник који стоји иза њега пише да се “Вучићев крај ближи и да га нико у томе неће зауставити”.

– Вучићу Александре, у мени не живи страх од тебе, чега сам сигуран да си свестан; Отићи ћу један корак даље кроз најаву да ће наредних дана нестати неко теби веома близак. Моја јединица не прави грешке – написано је на овом Твитер налогу, иза којег се, према сумњама полиције крије Тркуља.

Аутор твитова је очигледно хтео да остави утисак да иза њега стоји Мосад, израелска тајна служба коју је често помињао у претњама Вучићу.

– Вучићу Александре, твој страх од мене (нас @ТхеМоссадИЛ) је наравно оправдан. Свакога секунда док лично не станем пред тебе, живи у страху – како си судио биће ти суђено. Моја реч стоји! – пише у другом твиту.

На његом списку су се тако нашли директор Kанцеларије за KиМ Марко Ђурић и заменик градоначелника Горан Весић.

Еспресо

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here