Принц Чарлс заволео ајвар из Селенче

Поделите:

БАЧ – Добри, вредни и побожни Селенчани нису стигли ни да среде све утиске после мајске посете принцезе Kатарине Kарађорђевић која их је очарала непосредношћу и жељом да разговара са свима о најобичнијим стварима, а већ их је стигло још веће изненађење. У словачко село поред Бача са енглеског двора дошло је писмо од принца Чарлса од Велса. Честита им свима, а посебно компанији „Слован“ за сјајне производе које је добио преко својих кумова принца Александра и принцезе Kатарине.

– Имали смо част да нас посети принцеза Kатарина, а за то су заслужни наши пријатељи из Новог Сада – прича Ђуро Боцка, председник компаније „Слован“ у чијем саставу послује и фабрика „Здраво-Органик“.

– Принцеза је дочекана како доликује њеном имену, провела је читаво поподне у Селенчи, за све се интересовала, а посебно за здраву храну, како се до ње долази, од њиве до паковања – каже Боцка.

Он је поздравио хуманитарни рад краљевског пара Kарађорђевић и дао реч да ће помоћи њихову фондацију за сиромашну децу Србије.

– Без имало патетике принцезу су заволели за једно поподне и растанак је био дирљив. Принцеза је причала да се у њеној породици веома цени здрава храна и да и њихови кумови из енглеске краљевске куће веома држе до здраве органске хране. При поласку принцеза Kатарина добила је скроман поклон: два пакета са производима „Здраво-Органик“, ту су били сокови, међу којима и бренд сок од цвекле, туршије, пинђури и ајвари – прича Сузана Бујзаш, службеница у „Словану“.

За петнаестак дана стигло је у „Слован“ писмо из Бакингемске палате, из канцеларије принца Чарлса, са честиткама за сјајне производе. Бираним речима селеначкој фабрици упућују се речи захвалности уз истицање да „принц није могао бити више почаствован“ јер се и сам веома интересује за органску производњу хране.

Заслуге што је добар глас о фирми „Здраво-Органик“ отишао тако далеко, припадају принцези Kатарини која је по свом супругу принцу Александру послала кумовима у Лондон пакет производа из Селенче. Принцу Чарлсу највише се допао ајвар, поручили су Боцки из српске краљевске породице.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here