Принц Владимир: Седео бих за столом и са самим ђаволом ако је то услов да се очува Косово!

Поделите:

Недавно су се појавиле одређене злонамерне и нетачне информације у вези са посетом ЊКВ Принца Владимира претходном папи, господину Рацингеру 2013, а у вези са захтевом Принца Владимира да Ватикан не призна независност такозваног Косова.

Састанак је био организован на молбу Принца Владимира а једини циљ састанка је била иницијатива Принца Владимира да Ватикан не призна независност Косова, што је и уродило плодом те Ватикан ту независност до данас није признао.

Приликом поздрава са господином Рацингером Принц и Принцеза су му пољубили руку, али не и прстен што је код католика знак признавања ауторитета папе или бискупа. Дакле подвлачимо – пољубац прстена се није догодио а како сам Принц Владимир који је непоколебљиве православне вероисповести и оријентације каже: “Уколико сам својим утицајем и трудом допринео да такозвано Косово не буде признато од једне државе, седео бих за столом и са самим ђаволом.

Папски прстен као Православац нисам пољубио нити бих то себи икад допустио. У питању је прљава игра слања лажних информација од стране кругова који никакав допринос око суштинских државних и националних питања немају а коментаришу мој рад на непризнавању независности наше јужне покрајине.”

Кабинет ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића

Информативна служба

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here