Припадници “1 од 5 милиона” направили хаос у Храму Светог Саве! “РАЗВАЛИЛИ СУ ВРАТА ОД 9 МЕТАРА”

Поделите:

Припадници покрета “Један од пет милиона” одржали су вечерас протест у Београду шетњом до храма Светог Саве и том приликом направили лом.

Ово окупљање наводно је заказано у знак сећања на Оливера Ивановића, који је убијен 16. јануара 2018. године у Kосовској Митровици.

Међутим, као и прошле године, Ђиласовци су и ове направили хаос. Свештеници храма испричали су детаље хаварије.

– Kада су нас позвали из организације “1 од 5 милиона”, отац Ненад им је рекао да могу да дођу у миру. Они нису знали да се већ годину дана улази са северне стране, почели су да се пењу по скели, па су нагрнули на врата. Врата, која су била отворена,а више од девет метара висока, масивна, они су извалили, знате ли која је сила потребна за то?! Ми то не можемо да поправимо до сутра, а унутра имамо мозаик који је у изради и који не трпи температуру испод пет степени. Ми смо звали полицију, они су дошли, направили записник. Сада грејемо цркву, не знамо шта ће бити, препречили смо та врата даскама, питање је да ли ће мозаик бити завршен у року и да ли ће ово наштетити изради – рекли су шокирано свештеници.

– Ово је невероватно, не знам како да опишем ово. Ова врата је поклонила породица Kарађорђевић. Храм представља симбол, заветни храм нашег народа, јединства, будућности… Тако нешто да ураде… Страшно – закључују из храма.

Ало

Поделите:

3 Коментари

  1. Може бити и 10000 верника, али ће они ући тихо, како се и улази у храм. Шта ту друго речи сем да нису чиста посла!!!

  2. Uzas i kriminal! Neka porodica Karadjordjevic i SPC podnesu krivicnu prijavu. U cije ime se rade ovakvi vandalizmi? Neka Karadjordjevici obaveste englesku kraljicu i ostale krunisane glave Evrope i poglavare svih evropskih crkava . Ovo je za zatvor, gore nego Pusi Riot. Kao najgore komunisticke usijane glave ili ekstremni pripadnici bilo kog pokreta. U cije ime, sigurno ne u moje i miliona miroljubivih, postenih stanovnika ove napacene zemlje, bilo koje vere. I u ime moralnih ateista. Sve su to pretstavnici pljackasa novog doba. Sramta, ali kriminalci nemaju taj osecaj.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here