Pripadnici Vojske Srbije švercovali kokain!

Podelite:

Policija u Negotinu zaplenila je u sredu uveče najveću kolićinu kokaina u poslednjih nekoliko godina na tom području, a opojnu drogu švercovali su pripadnici Vojske Srbije

Dvojica osumnjičenih, Majdanpečani Aleksandar N. (26) i Zoran S. (26) nalaze se na službi na službi u garnizonu VS u Zaječaru. Treći osumnjičeni, koji je upravljao automobilom je Negotinac Robert A. (28). Protiv sve trojice podnete su krivične prijave zbog sumnje da su proizvodili i stavljali u promet opojnu drogu, a kod njih je u trenutku hapšenja pronađeno 540 grama kokaina.

– Opravdano sumnjamo da su trojica osumnjičenih bili kuriri koji su imali zadatak da kokain dovezu do granice sa Bugarskom. Pronađeni kokain je najveće moguće čistoće, tako da bi se “miksovanjem” dobila mnogo veća količina. Procenjeno je da bi kao takva, vrednost na ulici dostigla sumu od 120.000 evra – saznajemo od izvora bliskom istrazi.

Samo hapšenje bilo je kao na filmu.

– Robert A. je vozio “citroen ksaru” koji pripada njegovom ocu. Kretali su se ka izlazu iz Negotina. Paketi sa drogom bili su kod dvojice pripadnika Vojske Srbije, od kojih je jedan bio na suvozačkom, a drugi na zadnjem sedištu auta. Robert A. je primetio policajca u civilu, koga je poznavao od ranije. Uplašio se i pokušao da pobegne – saznajemo nezvanično.

Međutim, odlično organizovanoj akciji policije nije se moglo umaći.

– Imali smo dojavu i bili potpuno spremni. Dok su bežali kolima, pripadnici Vojske Srbije su dve kese sa kokainom izbacili kroz prozor, ali su one ubrzo nakon što im je policija preprečila put pronađene. Trojica osumnjičenih nije odranije poznata policiji, pa pretpostavljamo da su mislili da će sve proći glatko – kaže naš izvor.

Policija misli da je kokain stigao iz Beograda.

– Sva trojica osumnjičenih se za sada brane ćutanjem. Moguće je da je u pitanju veliki narko klan, pa se boje – ističe izvor.

 

 

Alo

Podelite:

1 komentar

 1. Vanila Klub, Lazarević konzul u Grčkoj, Miša Banana i 5 tona kokaina, fabrike sintetičke droge u okolini Beograda, u Staroj Pazovi, u Novoj Pazovi, u Ugrinovcima, u Šimanovcima.
  Kada se to sve pročita čovek pomisli počeo novi industriski ciklus u Srbiji.
  Zna vlast šta radi.
  Zarubica, zet ministra Antića, patriotski narko bos izvozio drogu na zapad da im se osveti za bombardovanje Srbije i oduzimanje Kosova, nema šta prava Srbenda.

  Juče je rečeno da se vojska Srbije angažuje na rešavanju bele kuge u Srbiji.
  Danas vojska angažovana za transport i dilovanje kokaina.
  Ovo su podmetačine mojoj tetki iz Kanade.
  A taman sam došao na red da i ja kupim gajbu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here