PSG Sergeja Trifunovića pozdravio je doživotnu presudu Karadžiću

Podelite:

PSG Sergeja Trifunovića pozdravio je doživotnu presudu koja je danas izrečena u Haškom tribunalu prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću

– Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora. PSG veruje da adekvatno sankcionisanje odgovornih za ratne zločine značajno doprinosi pomirenju, i da se osudama odgovornih pojedinaca skida teret krivice sa naroda i otvara prostor za normalan suživot na Balkanu. Verujemo da izostanak pravde u pojedinim slučajevima nije opravdanje da se pasionirano brane najgori pojedinci koji su svojim neodgovornim delovanjem doveli do krvavih sukoba i velikog broja nevinih žrtava – navodi se u saopštenju ovog pokreta.

Podsetimo, Trifunović nikad nije propustio priliku da pljune u lice srpskom narodu i ljudima koji su se borili za očuvanje i opstanak srpskog naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Razne gadosti je svojevremeno iznosio o generalu Ratku Mladiću, dok je, naprotiv, uvek podržavao one koji su nanosili zla Srbima.

Trifunović se svojevremeno fotografisao u majici sa likom Jovana Divjaka bivšeg ratnog generala Armije BiH.

Divjak se tereti za zločine u Dobrovoljačkoj ulici 3. maja 1992. godine u Sarajevu, kada je napadnuta kolona JNA i kada su ubijena 42, a zarobljena 73 vojnika i civila.

Podelite:

7 Komentari

 1. Neko se rodi da bude izrod volio sam ga kao glumca ali je prevrsio sve mjere ako je za srbiju i srpski narod zar ne vidi da pljuje na sebe bitanga jedna katastrofa.

 2. Serž Radi za CIA.
  Usput, prezime Trifunović je izgleda iz hebrejskog, složenica trifa+nova
  טרִיפָה נ’
  trifa ž.r.
  rasterzanie (zverem)

 3. Dobro je da se je izjasnio, kao izrod, i da ovi koji ga prate, da se postide.Dr. Karadzic je cisti patriota, koji je spasio Srbe od istrebljenja, iz 1941. Hvala mu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here