ПУKОВНИK МУП СРБИЈЕ: Дритан је адут Албаније а не Црне Горе – Избори у ЦГ су резултат албанске специјалне акције – ВИДЕО

Поделите:

Дритан Абази је балиста и следбеник Призренске лиге, тврди некадашњи пуковник МУП Славко Никић додајући да се то најбоље види из захтева Абазовића да добије све безбедносне службе у Влади Црне Горе што су принципи установљени на Призренској лиги.
Никић каже да је уместо да се ослободе у Црној Гори сада имају “албанску ногу над вратом” и да Абазовић упркос порукама које шаље планира да одведе Црну Гору у сукоб како би могао да спроводи циљеве Велике Албаније.

Никић сматра да је Албанцима било тешко да покрену оружани сукоб у Црној Гори јер им је Мило Ђукановић испуњавао сваки захтев, али да ће врло брзо почети сукоб са српским партијама који може бити искоришћен за озбиљнији сукоб.

Он је оптужио српске лидере да су издали грађане који су за њих гласали стављајући власт у Црној Гори у руке Албанца.

Никић предлаже да би најбоље било православним Црногорцима и православним Србима да се договоре и формирају Владу без Албанаца.

По његовим речима резултати избора у Црној Гори су резултат албанске акције и да су подршком Милу, Рама и Харадинај заправо смањили подршку ДПС.

Никић је изнео жестоке оптужбе и против Александра Вучића. Он наводи шта ће се све десити било да призна било да не призна независно Kосово.

Никић у емисији открива да ли постоје везе Ђукановића и Вучића и улогу Владимира Бебе Поповића у дешавањима у Србији задњих 20 година.

Никић открива и шта се крије иза нових хапшења Албанаца од стране Хага, коментарише догађаје из Вашингтона и друге актуелне теме.

Поделите:

1 коментар

  1. Nikicu postao si veci pododzija nego baba vanga,sve znas,sve si znao,i sve si predvideo,.jos samo da odstampas knjigu sa naslovom Sta nas ceka sutra,i da tu knjigu kupimo,i citamo kao bukvar prvaka djaka,ostavi se svojih provokacija,uzmi neku injigu i citaj od dejana lucica,ovako ti vreme uzalud prolaz,pricajuci bubuloze,.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here