Радници са крузера ДАЈУ ОТKАЗЕ, јер не могу да издрже због количине сексуалних односа

Поделите:

На крузерима везе се дешавају чешће, а радници брже и лакше ступају у сексуалне односе него на копну, кажу бивши запослени на бродовима за “Бизнис инсајдер”. Неки од њих чак тврде да “секса има више него на колеџу” и да је због природе посла готово немогуће одржати дуготрајну везу.

– Месец дана на броду је можда као две године на копну, зато што проводите толико времена са тим људима – каже Тејлор Сокол, директор крстарења компаније “Холанд Америка”.

Он упозорава да чињеница да сви живе заједно на једном простору чини још тежим да свако од партнера има потребну количину простора и слободног времена за себе.

– Тешко је да некоме дате простор који му је потребан када живите можда десет метара од њега – каже Сокол.
Чад Kамен, бивши менаџер производње у компанији “Сеабоурн Цруисе Лине”, рекао је су секс шеме на бродовима биле једна од разлога због којих је престао да ради на њима. Он је чак био верен са колегиницом, али је веридба раскинута месец дана касније јер је сазнао да га је изабраница преварила у паузи између два уговора за рад на броду.

Други разлог је то што рад на крузерима отежава стварање породице и подизање деце, јер су радници који потпишу уговор за раду на крузеру некад ван куће и по неколико месеци, односно док уговор траје.

Нина Беадер, бивша радница компаније “Kарневал” престала је да ради на бродовима управо зато што је желела да једног дана има породицу, а страховала је да ће је рад на крузерима спречити да проводи довољно времена са својом децом.

– Нисам желела да се једног дана пробудим и схватим да има 40 година, а да немам децу – рекла је она.

Blic

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here