Радуловић: Ђилас краде наш програм!

Поделите:

Лидер покрета Доста је било (ДЈБ) Саша Радуловић пребацио је Драгану Ђиласу да је прекопирао његов предизборни програм за Београд.

„Много нам је драго да је програмска тачка ДЈБ о бесплатним вртићима постала део програма осталих политичких опција. Цена је око 30 милиона евра на годишњем нивоу. Још само да кажу како ће то да плате. Д ЈБ каже: опорезивање неизграђеног грађевинског земљиште тајкуна“, написао је Радуловић на свом Твитеру.

Он је тиме алудирао на твит у коме кандидат за градоначелника листе „Драган Ђилас – Београд одлучује, људи побеђују!“, обећава Београђанима бесплатна обданишта.

Након тога, Радуловић је и написао и да се нада да ће Ђилас признати Београђанима да је погрешио што је велики број њих, док је он био градоначелник, прескупо плаћао цену вртића, као и да ће прихватити тачку програма ДЈБ да Београд врати родитељима те паре.

Радуловић је додао и да нико ко је злоупотребљавао јавне ресурсе неће моћи да се сакрије иза реченице: „Није време да нападате опозицију“.

„Паразити нису опозиција. Паразити су паразити. Ко год жели да се зове опозицијом би морао да се огради од свега што раде паразити“, написао је Радуловић на Твитеру.

Танјуг

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here