Радун и Јанковић укрстили копља о Сарајеву!

Поделите:

За лидера ПСГ Сашу Јанковића, Сарајево је град са духом олимпијаде из 1984. Као да се ништа није догодило ’90-их. Као да је све у најбољем реду и хармонији. Чињеница да је из тог града протерано на стотине хиљада Срба али и Хрвата и Јевреја, Јанковићу не представља нарочит проблем. Он живи у свој свету у коме су то све маргиналне ствари.

Замислите неког Јеврејског политичара да оде да се фотографише у Аушвицу и да се прави као да се ту ништа није десило?

Незамисливо! Код наших другосрбијанских политичара је све замисливо, па и “идиличне” фотографије из града у коме је убијено на стотине Срба а протерано из њега на стотине хиљада. Етнички очишћено Сарајево као идиличан град!

 

Поделите:

1 коментар

  1. Sasa Jankovic-KEROVODJA! iLI TI VODJA KEROVA, VODJA PASA, VODJA DZUKELA! Ziveo vodja sale, komleksas iz Loznice, koji je izgradio identitet na praznim americkim serijama! Upakivac govana u celofan suplje, svakom naivcu jesne floskule zvana demokratija.

    Uzgred ne voda sasa kera, nego ker voda njega! Ker ide prvi, a Sasa za kerom, dakle ker vodi njega. Onda ker svrati do zbuna u parkicu, pa se popisa, a onda do drugog zbuna, nasadi se na zadnje noge i posere se, a nas Sale, vodjen od kera, onda lepo kupi kerovo govance…..iiiiiii, kakav intelektualac, koga ker voda i koji sakuplja kerova govna po Beogradu, a umislja da je elita. Komleksi su cudo. Konvertitsvo identitetsko od pradedova pravoslavnih do potomaka sabiraca kerovskih govana po parkovima….AV/AV za elitu!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here