Радун: Србија треба да се повуче из Бриселских преговора!

Поделите:

Политички аналитичар Бранко Радун сматра да су данашњи потези Албанаца на Косову понизили државу Србију, те да треба прекинути Биселске преговоре.

 

– После данашњег напада на званичнике државе Србије у Косовској Митровици, јасно је да од тих преговора нема ништа. Албанци су сами оваквим поступком понизили државу Србију, нарочито начином хапшења Ђурића и “депортацијом”, као најгорег криминалца,  су показали шта мисле од држави Србији и да ту нема преговора.- рекао је Радун.

 

– Наравно, свесни смо да Србија нема подршку великих сила да би могла да поништи Бриселски споразум, али може да се повуче из процеса имплементације и да све одлуке које је донела једнострано поништи.- сматра Радун.

– Србија треба да се обрати Русији и Кини да се интернационализује статус Косова у УН и да видимо да ли можемо добити неку помоћ и с те стране или барем разумевање.- закључује Радун.

 

Видовдан

Поделите:

2 Коментари

  1. Колико сам приметио, “овце” не разумеју игру “вука”. Нагло исхитрено давање дела териТОРЕ “велике” поштене мајске зоре Црне Горе териТОРИји Приштинског каганата од стране џудеовладе Џукана ка џудеовлади Прихштине Змији-Тачију има за циљ ЈЕДАН важан детаљ, то онда више није само сербски КОСМЕТ него нека нова териТОРА те се “међународно”правно сматра измењеним субџектом и ето ти нове зајебанције џудео правника џудиста (на англичанском јурист-правник чита се џудист).
    Толико је та мајска Чрна Гора велика да може “опуштено” дати део териТОРЕ у замену за мало БЕЛОГ спорта.

  2. Kakvo je to raznoglasje medju srpskim realpatriotima Andjelkovićem i Radunom, trbuhozborcima i savetnicima srpskog Mesije KaliNera. Prvi govori o oodustajanju od Briselskih dogovora, a drugi o prekidu daljih Briselskih pregovora.
    Medjutim Mesija KaliNero govori nešto treće, tj. da se radi o poniženju Srbije i Nebeskog naroda, ali da treba prespavati i hladne glave poduzeti odgovarajuće mere. Za očekivati je da će izraziti svoje nezadovoljstvo rečima jednog Kalimera, da je to “prava pravcata nepravda prema Kosmetskim Srbima”, koje on ostavio u šiptarskom toru na milost i nemilost Šiptara.
    Medjutim naši realpatriotski analitičari će bez problema otkloniti nesuglasice, tako što će se prikloniti Mesiji KaliNeru, čija je zasada uvek zadnja.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here