РАСТУ НОВИ МОНСТРУМИ ТУ ОKО НАС: Добар дукс је до 15.000 динара, ако га дете нема добија СТРАШНЕ НАДИМKЕ!

Поделите:

Ова врста “забаве” постала је хит међу ученицима основних и средњих школа

Нова мобилна апликација унела је раздор међу школарцима. Иако повређују једини друге, они како се чини, не одустају од овог новог тренда.

Наиме, како смо већ информисали о томе, ова апликација функционише тако што очитава етикету на гердероби, а затим очитан бар кода показује да ли је ствар маркирана или копија, односно “фушерај”.

Ова врста “забаве” постала је хит међу ученицима основних и средњих школа. Па ко год нема маркирану гардеробу, обично заврши на стубу срама.

С тим у вези, деца су на друштвеним мрежама објављивала статусе, где су писали колико треба да кошта “права” гардероба. Један дукс би по овим прорачунима требало да кошта око 100 евра, а ако желите комплетну одевну комбинацију, потребна вам је просечна српска плата.

Друга деца која немају тај луксуз да носе фирмирану гардеробу, окарактерисана су разним погрдним именима.

На Фејсбуку су се такође огласили забринути родитељи, који тврде да ученици једни друге називају именима која су толико дегутантна да нису ни за спомињање.

Kо је деци наметнуо ову врсту тренда и поменуту апликацију, није познато.

Свакако да ово одваја малишане, а како је пракса на жалост показала, деца заиста, једна према другима, могу бити сурова.

Espreso

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here