Ратни заповедник Специјалне полиције: “Томпсон је продана душа и највеће зло нашег народа”

Поделите:

РАТНИ заповједник Специјалне полиције у Сплиту Јозо Режић коментирао је на Фацебооку најаву градоначелника Kнина Николе Блажевића да ће и Марко Перковић Тхомпсон увеличати прославу Олује.

“Овај вид прославе пали масе за нове сукобе и ратове”

“Тхомпсон је највеће зло хрватског народа, продана душа и огањ смрти који пали овај наш напаћени народ и силу му усмјерава у кривом смјеру. Најбоље би било тог човјека дисквалифицирати из цијеле прославе, а њу свести на једну свечану академију на коју треба позвати и православну браћу, да не кажем Србе, те тако заједничком дискусијом и причом кроз забавни програм показати младим нараштајима што је било, како се није смјело догодити, какво је стање сада те којим путем закорачити у будућност. Овај вид прославе на који се позивају многи “велики” Хрвати, заправо је њихово доказивање величине, односно, стварање веће подијељености међу народима, паљење маса за нове сукобе и ратове”, написао је Режић.

“Нећу у Чавоглаве јер ми се Тхомпсон гади”

Сматра да начин на који се слави Олуја није примјерен.

“Прекинимо прославу Олује на досадашњи начин јер то некоме смета, а уједно захвалимо нашој браћи Србима што нам освете не чине у туристичкој сезони. Није лијепо у друштву говорити: “Е кад сам ја тебе истукао”, јер ће једног дана пониженом пукнути филм и осветит ће се. Особно никада нисам био у Чавоглавама, нити у Kнину на тај дан прославе. У Kнину нисам био јер ми се тај град згадио још у социјализму, а у Чавоглаве не желим ићи јер ми се гади Тхомпсон”, био је врло израван ратни заповједник специјалне полиције.

“Прекините дернековање, зауставите фукаре…”

Својом објавом желио је упозорити и на парадокс.

“На тим прославама ће бити и Јаков Гутић из ХДЗ-а Цивљане-Цетина, човјек који наручује аутобусе тих јадних људи из Србије да за напојницу гласају за ХДЗ, и у ту се сврху очувања власти ти “четници” ваљају ка људи, обнављају им се куће, купује их се. Питам се, па против кога то ми идемо, тко је тај наш непријатељ, а желимо пријатељски ићи напријед? Kнин успијева исто тако захваљујући СДСС-у и “четницима”, а на прослави ће сједити за истим столом. Прекините више то дернековање, зауставите више те фукаре, учините Град Kнин правим краљевским градом, градом културе, једнакости и једнакоправности и све ће вам почети цвасти. Многи ће ми за ове ријечи укор велики дати, али вјерујте, и умро би рађе сутра, него ли се помакнуо са пута срца свога”, написао је Режић.

Анте Јаков Гутић, ХДЗ-ов замјеник начелника Опћине Цивљане, своједобно прозиван због сукоба са мјештанином српске националности и нервозе јер није успио осигурати два аутобуса са избјеглим Србима који би гласали за ХДЗ, каже нам да не чита што Режић објављује.

“Био бих поносан да сам им могао платити”, коментирао је.

 

индекс.хр

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here