Раздор код Драшковића

Поделите:

Први човек СПО у Крагујевцу и члан Председништва ове странке Милан Урошевић оштро је напао потпредседнике Жику Гојковића и Мирка Чикириза да покушавају да преузму партију, нудећи бланко функције онима који их подрже.
ПРВИ човек СПО у Крагујевцу и члан Председништва ове странке Милан Урошевић оштро је напао потпредседнике Жику Гојковића и Мирка Чикириза да покушавају да преузму партију, нудећи бланко функције онима који их подрже.
Урошевић је на фејсбук-налогу СПО у Крагујевцу објавио да Гојковић и Чикириз обилазе Србију, “лажно тврдећи да СНС захтева формирање СПО, који ће са њима двојицом на челу, у свему подржавати и хвалити Владу Србије, како то чини странка Александра Вулина”. Урошевић тврди да су њих двојица покушала да у Крагујевцу формирају свој градски одбор, али да им то није успело, и тражи да Чикириз и Гојковић буду избачени из странке.

Ове тврдње Гојковић је за “Новости” назвао будалаштинама и најавио скори расплет сукоба:

– Очекујемо да председник Драшковић закаже седницу Председништва и других страначких органа, како би се ставила тачка на ове бесмислене тврдње.

Новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here